Digitaalinen toivelista: Tee toivelista vahvistusta varten helposti ja nopeasti

Vahvistuksen suunnittelun yhteydessä on tietysti monia yksityiskohtia päätettävänä. Tärkeä hauskempi tehtävä on toivelistan tekeminen. Useimmat konfirmantit kirjoittavat toiveensa muistiinpanoon tai asiakirjaan, mutta Wonderfuldayssa voit helposti ja ilmaiseksi luoda oman ainutlaatuisen digitaalisen toivelistan. Työkalumme auttaa sinua keräämään kaikki toiveesi yhteen yksinkertaiseen luetteloon, jossa on yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta yksittäisestä lahjatoiveesta.
Lisää tuotteita helposti toivelistalle

Lisää tuotteita helposti toivelistalle

Työkaluun voit helposti lisätä verkkokaupoista tuotelinkkejä, jonka jälkeen tiedot yksittäisistä lahjatoiveista tuodaan. Näin vieraiden on helppo löytää juuri haluamasi tavarat. Tarkemmin sanottuna työkalumme tuo automaattisesti kuvat, hinnat ja kuvaukset lahjatoiveista, mikä antaa sekä sinulle että vieraille hyvän yleiskuvan toivelistan sisällöstä.

Jaa toivelista suoraan vieraiden kanssa

Voit helposti jakaa toivelistan vieraidesi kanssa. Yhdellä napsautuksella vieraasi saavat toivelistan sähköpostitse tai tekstiviestinä. Vieraat saavat nyt täydellisen yleiskuvan toivelistasta kaikilla laitteillaan, mikä tekee lahjan ostamisesta helpompaa ja mukavampaa.
Vie toivelistasi

Vie toivelistasi

Työkalun avulla voit helposti viedä toivelistan Excel-dokumenttiin tai PDF-tiedostona, jonka jälkeen voit halutessasi tulostaa toivelistan. Rekisteröidy ilmaiseksi Wonderfuldayssa - ja aloita vahvistuksen suunnittelu.