Luo pöytäsuunnitelmasi verkossa Wonderfuldayn avulla

Pöytäsuunnitelman tekeminen juhliisi voi olla pelottava tehtävä. On niin monia asioita, jotka on otettava huomioon, kuten vieraiden määrä, pöytien koko ja huoneen asettelu. Mutta älä huoli. Wonderfuldayn digitaalisen pöytäsuunnitelmatyökalun avulla sinulla on älykäs ja digitaalinen piirustusohjelma, jolla voit luoda oman ainutlaatuisen pöytäsuunnitelmasi.
Älykäs ja helppo piirustusohjelma

Älykäs ja helppo piirustusohjelma

Älykkäällä digitaalisella piirustusohjelmallamme voit luoda oman ainutlaatuisen pöytäsuunnitelmasi tietokoneellesi tai älypuhelimeesi erittäin lyhyessä ajassa. Voit syöttää vieraiden määrän, määrittää pöytien koon ja määrittää huoneen asettelun. Voit sitten vetää ja pudottaa vieraita paikoilleen suoraan vierasluettelostasi. Voit myös lisätä muistiinpanoja kullekin yksittäiselle vieraalle, esimerkiksi heidän nimensä, ruokavaliovaatimukset ja mahdolliset erityistoiveet.

Lataa sovelluksemme

Digitaalinen pöytäsuunnitelmatyökalumme on saatavilla sovelluksena iPhone- ja Android-laitteille. Voit ladata sovelluksen App Storesta tai Google Playsta.

Sovelluksemme avulla voit luoda pöytäsuunnitelmasi liikkeellä ollessasi missä tahansa. Ja jos sinun on tehtävä muutoksia suunnitelmaasi, voit tehdä sen nopeasti ja helposti älypuhelimellasi. Joten, mitä sinä odotat? Aloita tänään ja luo oma ainutlaatuinen pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldaylla!

Löydä inspiraatiota malleistamme

Jos tarvitset inspiraatiota pöytäsuunnitelmaasi, voit katsoa mallejamme. Meillä on laaja valikoima malleja, joista valita, joten löydät varmasti sopivan juhliisi. Mallimme on jaettu tapahtumatyyppien mukaan, jotta voit helposti inspiroitua malleista, joita on käytetty aiemmin tietyntyyppisten tapahtumien yhteydessä. Löydä esim. pohjia ja ideoita pöytäsuunnitelmiin häihin, konfirmaatioihin, syntymäpäiviin ja ristiäisiin.

Jaa yleiskatsaus vieraille

Voit myös jakaa pöytäsuunnitelmasi ystäviesi ja perheesi kanssa, jotta he näkevät, missä istua. Ja jos sinun on tehtävä muutoksia suunnitelmaasi, voit tehdä sen nopeasti ja helposti tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi.

Joten, mitä sinä odotat? Aloita tänään ja luo oma ainutlaatuinen pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldaylla! Helppokäyttöisen digitaalisen työkalumme avulla voit luoda upean pöytäsuunnitelman seuraavaa tapahtumaasi varten muutamassa minuutissa.

Pöytäsuunnitelman yhteiset säännöt

Kun luot pöytäsuunnitelmaasi, on hyvä muistaa muutama yleinen sääntö. Se riippuu tietysti siitä, minkä tapahtuman aiot järjestää, mutta tässä on joitain tärkeimmistä säännöistä, kun sinun on tehtävä pöytäsuunnitelma:
  • Pienten lapsiperheiden tulee istua lähellä uloskäyntiä, jotta he voivat helposti poistua paikalta ja esim. käydä vessassa tarvittaessa
  • Vanhusten tai vammaisten tulee myös istua uloskäynnin lähellä
  • Monissa tapauksissa vieraiden, jotka eivät tunne toisiaan, ei tulisi istua vierekkäin (tämä on kiistanalainen, mutta jos haluat olla täysin varma, että vieraillasi on mahtavat juhlat, voi olla riski koota vieraita, jotka eivät tunne toisiaan)
  • Jos mahdollista, yritä sijoittaa vieraita, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita vierekkäin