Suunnittele kasteesi Wonderfuldayn kanssa

Toimittajat, suunnittelutyökalut ja inspiraatio tapahtumaasi varten, jotta voit kokea suunnittelun sellaisena kuin sen pitääkin olla - helppoa, intuitiivista ja modernia.

home.hero.headline
Vieraidesi valokuvat yhteisessä valokuva-albumissa
Uusi
Jaettu valokuva-albumi

Vieraidesi valokuvat yhteisessä valokuva-albumissa

Älä anna muistojen haalistua unohduksiin. Olemme juuri ottaneet käyttöön modernin tavan kerätä valokuvia. Kaikki muistosi koottuna yhteen paikkaan.

home.features.readMore
Luo pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn avulla
Uusi
Visuaalinen pöytäsuunnitelma

Luo pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn avulla

Järjestä pöytäsi, istuta vieraasi ja suunnittele pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn modernilla pöytäsuunnitelmatyökalulla.

home.features.readMore

Onko pian lapsesi ristiäisten aika? Onnittelut! Se on jännittävää aikaa koko perheelle. Vauvakutsujen suunnittelussa on paljon otettavaa huomioon tärkeimmistä näkökohdista, kuten juhlatila ja catering, pienempiin yksityiskohtiin, kuten sisustukseen ja pöytäkoristeisiin. Kaikkea voi olla vaikea seurata, ja voi olla vaikeaa varmistaa, että mikään ei unohdu jo kiireisessä arjessa.

Wonderfuldayn ristiäisten suunnittelutyökalu voi auttaa sinua useissa tehtävissä, kuten pöytäsuunnitelman laatimisessa, budjetin luomisessa ja vieraslistan hallinnassa. Työkalun avulla voit myös tehdä toivelistan kaikesta mitä haluat lapsellesi.

Wonderfulday voi auttaa sinua prosessin kaikissa vaiheissa, olitpa sitten vasta aloittanut suunnittelun tai hyvässä vauhdissa. Rekisteröidy ilmaiseksi tänään ja saat suunnittelusi hallintaan.

Pysy suunnittelun edellä digitaalisen tarkistuslistan avulla

Digitaalinen tarkistuslistamme luo sarjan aktiviteetteja ennen suurta päivää. Voit muuttaa tarkistuslistaa nopeasti poistamalla tai lisäämällä kohteita. Jokaiselle tehtävälle voidaan määrittää määräaika, joten tiedät, milloin se on suoritettava. Jos työskentelet tapahtumakoordinaattorin kanssa, he voivat myös käyttää tarkistuslistaa ja auttaa sinua pitämään kirjaa kaikesta. Sinun tarvitsee vain merkitä suoritetut toiminnot, kun ne on suoritettu. Näin näet nopeasti, mitä on vielä hoidettava. Kun tehtävään liittyy kustannus, sinun on merkittävä se kyseiseen tehtävään, ja budjettiesittely päivittyy automaattisesti niin, että se kuvastaa todellista kulutustasi.

Luo helposti digitaalinen vieraslista tulevia ristiäisiä varten

On aika saada vieraslista hallintaan heti, kun olet valinnut ristiäispäivän. Vain muutamalla napsautuksella Wonderfulday antaa sinun luoda nopeasti digitaalisen vierasluettelon ja lähettää kutsuja suoraan vieraille. Vieraat lisätään helposti ja nopeasti nimellä ja sähköpostiosoitteella, ja voit seurata vieraiden palautetta, joten sinulla on aina yleiskuva siitä, kuinka monta sinua tulee.

Hanki täydellinen yleiskatsaus taloudesta budjettityökalumme avulla

Kun on kyse ristiäisten järjestämisestä, on tärkeää seurata budjettiasi. Budjettityökalumme avulla saat helposti kokonaiskuvan kustannuksista yhdestä paikasta. Sinun tarvitsee vain syöttää kaikki kulut ja näet myös heti, mihin rahat menevät. Sinulla on myös mahdollisuus jakaa budjetti pienempiin osiin esimerkiksi ruokailuun, juhlasaliin, vaatteisiin jne. Näin saat paremman yleiskuvan käytettävissä olevan summan jakautumisesta. Voit välttää epämiellyttäviä yllätyksiä pitämällä itsesi säännöllisesti ajan tasalla budjettikatsauksesta.

Luo pöytäsuunnitelma helposti älykkäällä ja innovatiivisella työkalullamme

Pöytäsuunnitelma on yksi tärkeimmistä asioista, joka on otettava huomioon ristiäisiä suunnitellessa. Sinun on varmistettava, että kaikilla vieraillasi on hauskaa ja että he viihtyvät. Wonderfuldayn digitaalisen pöytäsuunnittelutyökalun avulla voit luoda vauvan suihkupöytäsuunnitelman muutamassa minuutissa. Voit helposti siirtää ja sijoittaa jokaisen vieraan tuoleille, aivan kuten voit valita useista erityyppisistä erikokoisista pöydistä. Sinulla on mahdollisuus tulostaa se tai lähettää se heti vieraille, kun olet valmis pöytäsuunnitelman.

Luo digitaalinen toivelista ja jaa se helposti

Lisää lahjatoiveesi helposti digitaaliseen toivelistaan. Syötä vain tuotteiden URL-osoite ja vieraasi näkevät kaikki lahjatoiveesi yhdessä paikassa. Voit nopeasti poistaa kohteita toivelistaltasi tai lisätä muita toiveita, jos muutat mieltäsi. Kun olet tehnyt toivelistan, voit jakaa sen suoraan vieraille, jotta he tietävät mitä antaa sinulle lahjaksi.

Löydä kaikki mitä tarvitset täydellisiin ristiäisiin

Wonderfulday tarjoaa kaiken mitä tarvitset ristiäisiin yhdessä paikassa. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ja tuotteita. Juhlahuoneista, cateringistä, valokuvaajista, musiikista ja kaikesta muusta, mitä voit ajatella suureen päivään. Markkinapaikallamme on helppo hakea ja suodattaa toimittajavalikoimaamme, jotta löydät helposti juuri sinun toiveisiisi, tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan vaihtoehdon.

Vauvakutsu voi olla haastavaa järjestää, mutta Wonderfulday on rinnallasi, se ei voisi olla paljon yksinkertaisempaa. Laajan työkalu-, palvelu- ja tuotevalikoimamme ansiosta voit hallita kaikkea mitä tarvitset täydellisen ristiäisen suunnitteluun.

Nauti suunnittelustasi

Olemme tehneet suunnittelustasi nauttimisen helpoksi

Inspiraatiota

Anna itsesi inspiroitua inspiraatiouniversumistamme

Suunnittelutyökalut

Kaikki suunnittelutyökalut käden ulottuvilla

Ilmoitukset

Pysy aina kärjessä asianmukaisilla muistutuksilla ja ilmoituksilla
InspiraatiotaSuunnittelutyökalutIlmoituksetJaettu valokuva-albumiAsetukset Fælles fotoalbum

Jaettu valokuva-albumi

Anna vieraidesi jakaa valokuvansa ja muistonsa jaetussa valokuva-albumissa

Kieli

Lataa Wonderfulday-sovellus haluamallasi kielellä ja aloita suunnittelu

Asetukset

Hallitse helposti tili- ja tapahtumaasetuksiasi
Hanki Wonderfulday, jossa lataat sovelluksesi
App store Google Play

Usein Kysytyt Kysymykset

Kaste 25 hengelle maksaa n. Keskimäärin 10 000 DKK, jos se pidetään kotona ja ruoka tilataan ulkopuolelta. Juhlahuonetta vuokrattaessa summan oletetaan olevan n. 20 000 kruunua.
Digitaalinen muistilistamme ristiäisten suunnittelua varten sisältää kaikki kohdat, joista sinun tulee päättää.
On hyödyllistä käyttää työkaluja, joiden avulla voit seurata budjettia, tehtäviä, vieraslistaa ja muita vastaavia, kun suunnittelet ristiäisiä itse.
Suurimmassa osassa kirkkoja kastetaan sunnuntaisin, mutta joissain kirkoissa se on mahdollista myös lauantaisin.