Muistilista kasteeseesi: Digitaalinen muistilista tulevia ristiäisiä varten

Kun sinun uusina vanhempana joutuu valmistautumaan ristiäisiin, se on monelle iso suupala. On useita asioita, joista on päätettävä - ja voi olla vaikea muistaa niitä kaikkia. Auttaaksemme sinua suunnittelemaan ristiäisiäsi, olemme laatineet digitaalisen tarkistuslistan ja tehtävälistan. Tarkistuslista luodaan automaattisesti ja sisältää kaikki tehtävät, jotka sinun vanhempina on suoritettava. Olemme tehneet tehtävien lisäämisestä tarkistuslistalle tai poistamisen siitä helpoksi – ja näin tehdä tehtäväluettelosta omasi. On myös mahdollista kutsua perheenjäseniä, ystäviä ja tuttavia yhteistyöhön tarkistuslistalla.
Tehtävät luodaan automaattisesti ja lisätään tarkistuslistallesi

Tehtävät luodaan automaattisesti ja lisätään tarkistuslistallesi

Tiedämme paljon, mitä tulee ristiäisten järjestämiseen täällä Wonderfuldayssa. Tämän seurauksena meillä on hyvä käsitys siitä, mitkä tekijät ovat tärkeimpiä sinun huomioitavasi, kun suunnittelet lapsesi kastetta. Digitaalinen tarkistuslistamme luo automaattisesti paljon tehtäviä ristiäisten suunnittelun yhteydessä, ja tietysti sinulla on myös mahdollisuus lisätä tehtäviä itse tehtävälistalle - tai poistaa niitä.
Voit helposti poistaa tai lisätä tehtäviä tehtäväluetteloosi itse

Voit helposti poistaa tai lisätä tehtäviä tehtäväluetteloosi itse

Ymmärrämme, että jokaisella on erilaiset tarpeet ja toiveet kasteen suhteen, joten digitaalista tarkistuslistaamme voidaan tietysti muokata niin, että se vastaa 100% tarpeitasi. Voit helposti ja nopeasti lisätä tai poistaa toimintoja tehdäksesi luettelosta omasi. Tehtävät voidaan helposti ylittää, kun ne on suoritettu, jolloin tarkistuslista pienenee suunnittelun edetessä. Mukavan tyydyttävä.
Kutsu muita tekemään yhteistyötä tehtävien parissa

Kutsu muita tekemään yhteistyötä tehtävien parissa

Voit lisätä vastuuhenkilöitä digitaalisen tarkistuslistan tiettyihin tehtäviin. Näin saat myös yleiskuvan siitä, kuka on vastuussa mistäkin. Voit helposti jakaa luettelon perheenjäsenten, ystävien tai tuttavien kanssa, jotta voit tehdä yhteistyötä verkossa. Syötä vain niiden ihmisten sähköpostiosoitteet, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä, ja he saavat sitten henkilökohtaisen kutsun yhteistyöhön.

Luo muistutus jokaisesta tehtäväluettelon tehtävästä

Digitaalisessa tarkistuslistassa yksittäisiin tehtäviin voi luonnollisesti lisätä myös määräaikoja, jotta aikataulun suunnittelun yhteydessä pysyt ajan tasalla. Jos tehtävää ei ole suoritettu määräaikaan mennessä, saat ystävällisen muistutuksen tietystä tehtävästä, joka sinun on suoritettava. Tämän seurauksena sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että unohdat mitään, sillä järjestelmämme muistaa kaiken puolestasi.

Täysin integroitu budjettityökalumme kanssa

Digitaalinen muistilistamme ja tehtävälistamme on tietysti integroitu budjettityökaluumme ristiäisten suunnittelun yhteydessä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden seurata kaikkia kulujasi yhdessä paikassa. Saat täydellisen kuvan budjetistasi ja kulutuksestasi. Sinun tarvitsee vain syöttää tiettyjen kulujen hinta aina, kun tehtävä ratkaistaan, minkä jälkeen budjettisi päivittyy automaattisesti.

Digitaalinen tarkistuslista on ihanteellinen seuraamaan kaikkea ristiäisten suunnitteluun liittyvää. Nyt on vain aika rekisteröityä ja kokea, kuinka tarkistuslista tekee suunnittelusta paljon helpompaa.