Suunnittele aikajana ristiäisillesi Wonderfuldayn avulla

Ristiäisten aikajana on yksi suunnittelun tärkeimmistä näkökohdista. Aikajana varmistaa, että päiväsi sujuu suunnitellusti ja että sinä ja vieraasi nauttivat joka hetkestä. Wonderfuldaylla voit luoda oman ainutlaatuisen aikajanasi ja jakaa sen suoraan vieraiden kanssa.

Lisää pisteitä helposti kasteen aikajanalle

Digitaalisen aikajanamme avulla voit helposti lisätä omia tapahtumia ja aktiviteetteja. Voit myös muokata järjestystä, jossa ne näkyvät, ja lisätä muistiinpanoja jokaiseen tapahtumaan.

Kutsu vieraita katsomaan aikajanaasi

Kun olet luonut aikajanasi, voit helposti jakaa sen vieraidesi kanssa. Heillä on sitten mahdollisuus nähdä koko aikajana sekä kaikki suurelle päivälle suunnitellut toimet.

Suunnittele aikajanan asettelu

Aikajanallamme voit valita useista eri asetteluista. Voit valita lineaarisen asettelun, joka sopii erinomaisesti yksinkertaisille aikajanalle. Tai voit valita monimutkaisemman asettelun, joka sisältää useita samanaikaisesti tapahtuvia tapahtumia.

Minkä tahansa asettelun valitsetkin, aikajanamme avulla voit helposti lisätä persoonallisuuttasi.

Näin saat kaiken irti lapsesi ristiäisistä aikajanalla

Kasteaikajanaa luotaessa on otettava huomioon muutama asia:
  • Mieti ensin kasteen alkamisaikaa kirkossa. Kannattaa ottaa huomioon, milloin vieraat saapuvat ja asettuvat paikoilleen, sekä muut aktiviteetit ennen ja jälkeen ristiäisiä, kuten valokuvaamisen jne.
  • Mieti sitten, kuinka kauan haluat mahdollisen vastaanoton kestävän. Vastaanotot kestävät tyypillisesti noin tunnista puoleentoista tuntiin, mutta tämä vaihtelee omien suunnitelmiesi ja toiveidesi mukaan ja tietysti sen mukaan, missä määrin olet valinnut vastaanoton järjestämisen päivänä.
  • Älä unohda varata ylimääräistä aikaa valokuvaamiseen. Kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon, että sekä poseeraavia että aitoja kuvia pitää ottaa.
  • Ota matka-aika huomioon! Jos aiot pitää ristiäiset muualla kuin nykyisessä asuinkaupungissasi, muista ottaa huomioon, että sinun ja vieraasi joutuvat matkustamaan paikkaan ja takaisin.