Luo digitaalinen vieraslista ristiäisiisi ja kutsu vieraita helposti ja nopeasti

Kun suunnitellaan vauvasuihkua, yksi tärkeimmistä tehtävistä on vieraslistan laatiminen. Ei todellakaan ole juhlia ilman vieraita. Digitaalisella vieraslistatyökalullamme voit helposti ja nopeasti tehdä vieraslistasi, lähettää kutsuja ja seurata kutsuttujen palautetta.

Sinulla on myös mahdollisuus lisätä tietoja vieraista, mukaan lukien heidän nimensä, yhteystiedot ja heidän suhteensa sinuun. Voit myös seurata vieraiden palautetta ja lähettää automaattisia muistutuksia. Lisäksi morsiamille ja sulhasille tarkoitettu työkalumme on täysin ilmainen.
Lähetä kutsut helposti ja nopeasti

Lähetä kutsut helposti ja nopeasti

Kun kaikki on valmista ja ristiäisten vieraslista tehty, voit lähettää kutsut kaikille vieraille muutamalla klikkauksella. Pitkällä aikavälillä Wonderfuldayn kutsuihin on mahdollista käyttää malleja. Kutsut lähetetään sähköpostilla tai tekstiviestillä.
Lisää tietoja vieraista

Lisää tietoja vieraista

Työkaluun voit helposti lisätä tietoja vieraista, mukaan lukien heidän nimensä, yhteystiedot ja suhteesi sinuun. Jos heillä on rooli ristiäisissä, kuten kummiäiti, kummisetä, isä tai toastmaster, voit myös lisätä nämä tiedot kyseiselle vieraalle.

Lisää vieraat tiettyyn ryhmään

Kun ristiäisiin pitää tehdä vieraslista, monet perheenjäsenet ja ystävät on aina otettava huomioon. Mukana on sekä oma perhe, puolison perhe, yhteiset ystävät, omat ystävät ja mahdollisesti myös muut tutut. Digitaalisella vieraslistallamme voit helposti lisätä vieraita tiettyyn ryhmään, jotta voit seurata eri vierasryhmiä.

Tuo vieraat suoraan pöytäsuunnitelmaan

Kun olet laatinut vieraslistan, voit helposti tuoda kaikki vieraasi pöytäsuunnitelmaan. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee kirjoittaa vieraasi vain kerran, kun teet vierasluettelon. Lista ristiäisiin kutsutuista vieraista tallennetaan sitten, ja voit lisätä sen suoraan pöytäsuunnitelmaasi.

Pidä silmällä vieraiden palautetta

Vieraslistatyökalumme avulla voit helposti seurata vieraiden vastauksia ja lähettää automaattisia muistutuksia. Näin voit pysyä ajan tasalla ja varmistaa, että kaikki ovat vastanneet. Lisäksi yleiskatsaus antaa hyvän pohjan ostaa oikea määrä ruokaa, juomaa ja muuta.

Aloita vauvasuihkun suunnittelu Wonderfuldayn digitaalisen vieraslistatyökalun avulla. Rekisteröidy ilmaiseksi täällä Wonderfuldayssa.