Suunnittele kasteesi Wonderfuldays-sovelluksella

Wonderfulday's-sovelluksen avulla voit helposti aloittaa ristiäisten suunnittelun. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus. Sitten Wonderfulday auttaa sinua seuraamaan ristiäisten suunnittelua. Voit aina käyttää kaikkia suunnittelutyökaluja liikkeellä ollessasi Wonderfuldays-sovelluksen avulla.

Tee tabletistasi SelfieBox ja anna vieraiden ladata kuvia ristiäisistä jaettuun valokuva-albumiin suoraan sovelluksesta. Lataa sovellus jo tänään ja aloita helposti ja ilmaiseksi.

Kaikki suunnittelutyökalut käden ulottuvilla

Seuraa tarkistuslistaasi, saat yleiskatsauksen budjetistasi tai lisää vieraita vierasluetteloosi – kaikki suoraan sovelluksesta. Wonderfuldays-sovelluksen avulla suunnittelutyökalut ovat aina käden ulottuvilla, joten voit helposti suunnitella ristiäisiäsi.

Anna vieraiden jakaa kuvia ristiäisistä yhteiseen valokuva-albumiin

Kerää kaikki hauskat hetket ja valokuvat ristiäisistäsi. Anna vieraiden jakaa kuvansa ristiäisistä Wonderfuldayn yhteisen valokuva-albumin avulla. Tulosta ainutlaatuinen QR-koodisi ja anna ystäviesi skannata koodi ja jakaa valokuvansa helposti ja ilmaiseksi.

Muuta tabletistasi SelfieBox

Ikuista ristiäisten kaikki hauskat hetket muuttamalla tabletistasi SelfieBox ilmaiseksi Wonderfuldayn avulla. Tarvitset vain tabletin ja kolmijalan.