Luo rauhaa ja yleiskuvaa kastebudjetilla

Budjetin laatiminen on yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä vaiheista lapsesi ristiäisten järjestämisessä. Voi olla vaikeaa seurata, mihin sinulla on rahaa ja mihin rahasi menevät ilman ristiäisbudjettia. Sen sijaan, että seuraisit budjettia tavanomaisella tavalla ja käytät Excel-taulukkoa, Wonderfulday tarjoaa sinulle vapauden käyttää online-budjettityökaluamme. Wonderfulday on työpöytä- ja mobiilisovellus, jonka avulla voit hallita ristiäiskulujasi. Se antaa sinulle mahdollisuuden priorisoida sen perusteella, mikä on lapsesi ristiäisissä tärkeintä, ja se pitää kirjaa kaikesta käytännönläheisestä, jotta voit noudattaa sekä budjettia että omia toiveitasi ja odotuksiasi suuren päivän suhteen.
Päätä budjettisi ristiäisiä varten

Päätä budjettisi ristiäisiä varten

Ensimmäinen askel Wonderfuldayn budjettityökalun käyttämisessä on budjetin määrittäminen vauvakutsuille. Voit syöttää kokonaisbudjettisi sekä erilliset budjetit kullekin alueelle, kuten juhlasalille, ruoalle, juomille, musiikille, viihteelle, vaatteille ja muille. Luokkien määrittäminen omaan henkilökohtaiseen budjettiisi on helppoa, kun olet sovelluksen sisällä.
Hanki yleiskatsaus budjetista välittömästi

Hanki yleiskatsaus budjetista välittömästi

Kun olet määrittänyt budjettisi, voit seurata kulutuksen kehittymistä. Wonderfuldayn budjettityökalu pitää kirjaa kaikista ristiäisiin liittyvistä kuluistasi, joten näet helposti ja nopeasti, kuinka paljon olet kuluttanut, mihin rahasi ovat menneet ja kuinka paljon rahaa on jäljellä. Wonderfulday päivittää budjettisi automaattisesti. Näin on helppo tehdä säätöjä tarpeen mukaan. Kun olet ostanut jotain, sinun tarvitsee vain syöttää sopiva summa ja budjettisi päivitetään välittömästi. Mukavaa, helppoa ja tehokasta.

Kutsu perheenjäseniä tai ystäviä mukaan suunnitteluun

Wonderfulday antaa sinun kutsua muita ihmisiä työkaluun, jotta voit helposti tehdä yhteistyötä muiden perheenjäsenten kanssa. Tämä on ilmiselvä ominaisuus, jota voit käyttää, jos saat apua perheeltä, ystäviltä tai tuttavilta tai jos olet jakautunut perhe, joka haluaa jakaa kustannukset helposti teidän kesken. Wonderfuldayn budjettityökalu on suunniteltu yksinkertaiseksi ja käyttäjäystävälliseksi, jotta voitte kaikki helposti seurata budjettia suunnittelun yhteydessä. Syötä vain ihmisten sähköpostiosoitteet ja he saavat kutsun yhteistyöhön suunnittelussa.
Wonderfulday on ilmainen käyttää

Wonderfulday on ilmainen käyttää

Budjettityökaluamme voidaan käyttää useaan otteeseen, mukaan lukien tietysti tulevat ristiäiset. Rekisteröidy ilmaiseksi täällä Wonderfuldayssa aloittaaksesi suunnittelun heti. Perustamisesta ei aiheudu maksuja tai muita kuluja.