Suunnittele häät Wonderfuldayn kanssa

Toimittajat, suunnittelutyökalut ja inspiraatio tapahtumaasi varten, jotta voit kokea suunnittelun sellaisena kuin sen pitääkin olla - helppoa, intuitiivista ja modernia.

home.hero.headline
Vieraidesi valokuvat yhteisessä valokuva-albumissa
Uusi
Jaettu valokuva-albumi

Vieraidesi valokuvat yhteisessä valokuva-albumissa

Älä anna muistojen haalistua unohduksiin. Olemme juuri ottaneet käyttöön modernin tavan kerätä valokuvia. Kaikki muistosi koottuna yhteen paikkaan.

home.features.readMore
Luo pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn avulla
Uusi
Visuaalinen pöytäsuunnitelma

Luo pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn avulla

Järjestä pöytäsi, istuta vieraasi ja suunnittele pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn modernilla pöytäsuunnitelmatyökalulla.

home.features.readMore

Suunnitteletko häitä? Ensinnäkin suuret onnittelut! Se on suurta ja ihanaa aikaa elämässäsi, ja häiden suunnittelussa on kiistatta paljon mietittävää. Kaikkea isoista asioista, kuten sijainti ja ruoka, pienempiin yksityiskohtiin, kuten pöytäkoristeisiin ja kiitoslahjoihin. Voi olla vaikeaa seurata kaikkea ja varmistaa, ettet unohda mitään tärkeää.

Tässä Wonderfulday tulee peliin. Hääsuunnittelutyökalumme voi auttaa sinua monenlaisissa tehtävissä pöytäsuunnitelman laatimisesta budjetin laatimiseen ja vieraslistan pitämiseen. Voit jopa käyttää työkaluamme luodaksesi toivelistan, jossa on kaikki haluamasi asiat.

Joten olitpa vasta aloittamassa häiden suunnittelua tai olet jo pitkällä prosessissa, Wonderfulday voi auttaa varmistamaan, että kaikki sujuu hyvin.

Pysy häiden suunnittelun edellä digitaalisen tarkistuslistan avulla

Digitaalinen tarkistuslistamme luo automaattisesti suuren määrän tehtäviä, jotka on usein päätettävä häitä suunnitellessa ja jotka on suoritettava ennen suurta päivää. Voit helposti muokata tarkistuslistaasi poistamalla tai lisäämällä tehtäviä. Voit myös lisätä määräaikoja jokaiseen tehtävään, jotta tiedät tarkalleen, milloin ne on tehtävä. Ja jos työskentelet hääsuunnittelijan kanssa, he voivat käyttää tarkistuslistaasi ja auttaa sinua pysymään suunnittelun tiellä. Kun tehtävä on valmis, merkitse se vain luettelosta. Tällä tavalla näet yhdellä silmäyksellä, mitä on vielä tehtävä. Jos sinulla on tehtävään liittyviä kuluja, voit syöttää hinnan, jolloin budjettiesittely päivittyy automaattisesti. Kun suoritat enemmän tehtäviä, alat tuntea tyytyväisyyttä ja edistymistä. Hääsuunnittelun ei tarvitse olla päänsärkyä – eikä sen pitäisi ollakaan.

Luo digitaalinen vieraslista nopeasti ja helposti ja lähetä kutsut suoraan vieraille

Heti kun olet asettanut hääpäiväsi, on aika alkaa miettimään vieraslistaasi. Wonderfuldayn avulla voit helposti luoda digitaalisen vieraslistan ja lähettää kutsuja muutamalla napsautuksella. Ja jos sinun on tehtävä muutoksia vierasluetteloosi, se ei ole ongelma. Voit lisätä tai poistaa vieraita ja jopa lisätä erityisiä huomautuksia jokaiselle vieraalle. Voit esimerkiksi kirjoittaa ylös, onko vieraalla erityinen rooli häiden aikana, kuten toastmaster tai paras mies.

Hanki täydellinen yleiskatsaus taloudesta budjettityökalumme avulla

Kun suunnittelet häitä, on tärkeää seurata budjettiasi. Budjettityökalumme avulla saat selkeän yleiskuvan kaikista kuluistasi yhdestä paikasta. Sinun tarvitsee vain syöttää kokonaisbudjettisi ja kulut matkan varrella, niin näet hetkessä, mihin rahasi menevät. Voit myös asettaa erityisiä budjetteja esimerkiksi ruokailuun, juhlasaliin, vaatteisiin ja paljon muuta. Sinun on vain jaettava kokonaisbudjettisi pienempiin budjetteihin, jotta sitä on helpompi seurata. Näin voit välttää ei-toivotut yllätykset matkan varrella.

Luo helposti pöytäsuunnitelma häitä varten Wonderfuldaylla

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on otettava huomioon häitä suunnitellessa, on pöytäsuunnitelma. Haluat varmistaa, että kaikki vieraasi istuvat mukavasti ja että he voivat hyvin. Wonderfuldayn digitaalisen pöytäsuunnittelutyökalun avulla voit helposti luoda pöytäsuunnitelman hääisi. Voit helposti ja nopeasti asettaa jokaisen vieraan istuimille digitaalisessa työkalussa. Voit valita erilaisia pöytätyyppejä eri kokoisina. Ja jos sinun on tehtävä muutoksia pöytäsuunnitelmaasi, se ei ole ongelma. Voit helposti lisätä tai poistaa vieraita ja jopa muuttaa kattausta. Kun olet valmis pöytäsuunnitelmasi, voit tulostaa sen tai jakaa sen vieraidesi kanssa.

Luo digitaalinen toivelistasi ja jaa se helposti vieraiden kanssa

Kun suunnittelet häitä, yksi hauskimmista tehtävistä on tehdä toivelistasi. Wonderfuldayn avulla voit helposti luoda digitaalisen toivelistan, jossa on kaikki mitä haluat hääihisi. Sinun tarvitsee vain lisätä haluamasi tuotteet lisäämällä tuotteen URL-osoite, ja sitten vieraasi näkevät heti haluamasi. Jos muutat mielesi matkan varrella ja haluat lisätä tai poistaa lahjatoiveita, voit tehdä tämän myös työkalussa. Kun olet valmis toivelistasi, voit jakaa sen vieraiden kanssa, jotta heillä on täydellinen yleiskuva siitä, mitä haluat.

Tutustu toimittajaluetteloomme

Wonderfuldayn avulla löydät helposti ja nopeasti kaiken hääisi tarvittavan yhdestä paikasta. Meillä on laaja valikoima palveluita ja tuotteita, joista voit valita. Tutustu tavarantoimittajien luetteloomme, jotka voivat auttaa sinua kaikessa juhlatiloista, tarjoilusta, hääkuvista, musiikista ja monesta muusta. Markkinapaikallamme voit helposti etsiä ja suodattaa toimittajia, jotta voit löytää täydelliset toimittajat hääisiisi.

Häiden suunnittelu voi olla ylivoimainen ja pelottava tehtävä, mutta kun Wonderfulday on rinnallasi, voit helposti seurata kaikkea. Digitaalisten työkalujen, inspiraation, palveluiden ja tuotteidemme avulla sinulla on mitä tarvitset tuleviin häihin. Kerätty yhteen paikkaan. Rekisteröidy ilmaiseksi jo tänään – ja tee häiden suunnittelusta hauska ja jännittävä prosessi.

Nauti suunnittelustasi

Olemme tehneet suunnittelustasi nauttimisen helpoksi

Inspiraatiota

Anna itsesi inspiroitua inspiraatiouniversumistamme

Suunnittelutyökalut

Kaikki suunnittelutyökalut käden ulottuvilla

Ilmoitukset

Pysy aina kärjessä asianmukaisilla muistutuksilla ja ilmoituksilla
InspiraatiotaSuunnittelutyökalutIlmoituksetJaettu valokuva-albumiAsetukset Fælles fotoalbum

Jaettu valokuva-albumi

Anna vieraidesi jakaa valokuvansa ja muistonsa jaetussa valokuva-albumissa

Kieli

Lataa Wonderfulday-sovellus haluamallasi kielellä ja aloita suunnittelu

Asetukset

Hallitse helposti tili- ja tapahtumaasetuksiasi
Hanki Wonderfulday, jossa lataat sovelluksesi
App store Google Play

Usein Kysytyt Kysymykset

Keskimääräiset häät maksavat n. 50 000 kruunua. Sinun pitäisi kuitenkin odottaa korkeampaa hintaa, jos olet menossa naimisiin kirkossa. Kirkollinen vihkiminen maksaa n. 100 000 kruunua.
Wonderfulday suosittelee häiden suunnittelun aloittamista vähintään 12 kuukautta etukäteen. Digitaalinen häämuistilistamme perustuu myös tähän aikakehykseen.
Digitaalinen häätarkistuslistamme sisältää kaikki kohdat, joista sinun tulee päättää hääsuunnittelun yhteydessä.
Hyvä tapa järjestää häät itse on käyttää työkaluja, joiden avulla voit seurata budjettia , tehtäviä , vieraslistaa , pöytäsuunnitelmaa jne.