Luo helposti pöytäsuunnitelmasi tulevia häitä varten online-pöytäsuunnitelmatyökalumme avulla

Haluatko luoda täydellisen pöytäsuunnitelman tulevia häitäsi varten? Onneksi nyt on olemassa helppo ja älykäs tapa tehdä se. Wonderfuldayn online-pöytäsuunnittelutyökalun avulla voit nopeasti ja helposti järjestää pöytäsi verkossa innovatiivisen ja käyttäjäystävällisen työkalumme avulla.
Lisää helposti pöytiä, tanssilattia ja paljon muuta pöytäsuunnitelmaasi

Lisää helposti pöytiä, tanssilattia ja paljon muuta pöytäsuunnitelmaasi

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on luoda täydellinen pöytäsuunnitelma, ja juuri tästä syystä olemme luoneet innovatiivisen työkalumme. Tämän työkalun avulla voit helposti lisätä pöytiä, tanssilattian, määrittää kenen pitäisi istua missä ja paljon muuta - kaikki muutamassa minuutissa. Visuaalisen online-pöytäsuunnitelmatyökalumme avulla et voi mennä pieleen, ja takaamme, että olet tyytyväinen tulokseen. Työkalu on helppokäyttöinen ja uskomattoman joustava, mikä mahdollistaa kaikentyyppiset pöytäkokoonpanot.
Tuo vieraat suoraan vieraslistalta hääisi

Tuo vieraat suoraan vieraslistalta hääisi

Jos olet jo laatinut vieraslistan, voit helposti tuoda kaikki vieraasi pöytäsuunnitelmaan. Voit myös luoda vieraslistasi toisella työkalullamme ja tuoda sitten vieraat suoraan itse pöytäsuunnitelmaan. Vieraiden lisääminen ei voisi olla helpompaa – käytä vain heidän nimeään, sähköpostiosoitettaan tai matkapuhelinnumeroaan heidän etsimiseen.

Valitse itse pöytien koko ja tyypit

Kaikki häät ovat ainutlaatuisia, joten olemme suunnitelleet työkalun kaikki elementit joustaviksi. Eri pöytäkokoista ja -tyypeistä, mukaan lukien pyöreät pöydät, eri vieraiden määrään pöytää kohden. Tämän joustavuuden mielessä olemme varmoja, että työkalumme on hyvä valinta täydellisen pöytäsuunnitelman luomiseen tulevia häitäsi varten.

Hanki inspiraatiota suosituista pöytäsuunnitelmamalleistamme

Jos et vieläkään ole varma, mikä pöytäsuunnitelma sopii parhaiten hääisi, voit etsiä inspiraatiota yhdestä tiimimme jo suunnittelemasta suositusta mallista. Perustuu ja suunniteltu +100 hääpöytäsuunnitelman perusteella. Yksittäisten istuinten täydellisestä yleiskatsauksesta vieraiden jakamiseen eri osiin ja ryhmiin - valittavana on paljon vaihtoehtoja.

Visualisoi, lataa ja jaa pöytäsuunnitelmasi

Työkalumme avulla voit luoda nopeasti ja helposti verkkokatsauksen pöytäsuunnitelmastasi, jotta jokainen suunnitteluprosessiin osallistuva näkee tarkalleen, missä vieraat istuvat. Tämä tarkoittaa, että virheiden tekemisen mahdollisuus on pienempi, ja kun vieraasi saapuvat hääihisi, he löytävät nopeasti heille osoitetun pöydän ilman hämmennystä. Voit helposti jakaa visuaalisen pöytäsuunnitelmasi. Tulosta, lähetä, tallenna tai jaa pöytäsuunnitelma vieraidesi kanssa.

Auttaakseen sinua luomaan ihanteellisen pöytäsuunnitelman Wonderfulday on myös julkaissut inspiroivan blogiartikkelin, joka sisältää ehdotuksia täydellisen pöytäsuunnitelman luomisesta tulevia häitäsi varten.

Siksi sinun tulee käyttää aikaa täydellisen pöytäsuunnitelman luomiseen tulevia häitäsi varten

Monet tulevat morsiamet tekevät sen virheen vähätelläkseen pöytäsuunnitelmaansa, mutta se on tärkeä osa häitä, ja ilman sitä asiat voivat nopeasti mennä sekaisin. Saatat huomata, että vieraat istuvat väärissä pöydissä, tai saatat unohtaa koota vanhemmat parit yhteen niin, että he istuvat vieraiden viereen koko illan. Lisäksi eronneiden perheiden kohdalla voi olla lisätarve sopivalle pöydälle, jotta kaikilla on mukava viettää suurta päivää.