Suunnittele hääpäiväsi aikajana Wonderfuldaylla

Hääpäiväsi aikajana on yksi hääsuunnittelun tärkeimmistä puolista. Aikajana varmistaa, että päiväsi sujuu suunnitellusti ja että sinä ja vieraasi nauttivat joka hetkestä. Wonderfuldaylla voit luoda oman ainutlaatuisen hääaikajanasi ja jakaa sen suoraan vieraidesi kanssa.

Lisää pisteitä helposti omalle aikajanallesi

Digitaalisen aikajanamme avulla voit helposti lisätä omia tapahtumia ja aktiviteetteja. Voit myös muokata järjestystä, jossa ne näkyvät, ja lisätä muistiinpanoja jokaiseen tapahtumaan.

Kutsu vieraita katsomaan aikajanaasi

Kun olet luonut aikajanasi, voit helposti jakaa sen vieraidesi kanssa. Heillä on sitten mahdollisuus nähdä koko aikajana sekä kaikki suurelle päivällesi suunnitellut toimet.

Suunnittele aikajanasi asettelu

Aikajanallamme voit valita useista eri asetteluista. Voit valita lineaarisen asettelun, joka sopii mainiosti yksinkertaisille aikajanalle. Tai voit valita monimutkaisemman asettelun, joka sisältää useita samanaikaisesti tapahtuvia tapahtumia.

Minkä tahansa asettelun valitsetkin, aikajanamme avulla voit helposti lisätä persoonallisuuttasi.

Kuinka saada kaikki irti hääpäivästäsi aikajanalla

Aikajanaa luotaessa on hyvä pitää mielessä muutama seikka:
  • Mieti ensin avioliiton alkamisaikaa. Kannattaa ottaa huomioon vieraiden saapuminen ja istumapaikat sekä muut häitä edeltävät aktiviteetit, kuten valokuvaus jne.
  • Mieti sitten, kuinka kauan haluat vastaanoton kestävän. Tyypillisesti vastaanotot kestävät noin tunnista puoleentoista tuntiin, mutta tämä vaihtelee omien toiveiden ja suunnitelmien mukaan.
  • Älä unohda varata ylimääräistä aikaa valokuvaamiseen. Haluat ehdottomasti ottaa huomioon, että sekä poseeraavia että aitoja kuvia tulee ottaa.
  • Ota matka-aika huomioon! Jos olet menossa naimisiin eri kaupungissa kuin missä tällä hetkellä asut, muista ottaa huomioon, että sinun ja vieraasi joutuvat matkustamaan tapahtumapaikalle ja takaisin.