Digitaalinen toivelista: Luo toivelista hääisi helposti ja nopeasti

Häitä suunniteltaessa on mietittävä monia yksityiskohtia. Tärkeä ja yksi hauskimmista tehtävistä on häiden toivelistan tekeminen. Useimmat morsiamet ja sulhaset kirjoittavat usein toiveensa dokumenttiin, mutta Wonderfuldayssa voit helposti ja ilmaiseksi luoda oman digitaalisen toivelistan. Työkalumme auttaa sinua keräämään kaikki toiveesi yhteen yksinkertaiseen luetteloon, jossa on lisätietoja jokaisesta yksittäisestä toiveesta.
Lisää tuotteita helposti toivelistalle

Lisää tuotteita helposti toivelistalle

Työkalussa voit helposti lisätä tuotteiden URL-osoitteet, jonka jälkeen tiedot yksittäisistä lahjatoiveista tuodaan. Näin vieraiden on helppo löytää juuri haluamasi tavarat. Tarkemmin sanottuna työkalumme tuo automaattisesti tuotteiden kuvat, hinnat ja kuvaukset, mikä antaa sekä sinulle että vieraille hyvän yleiskuvan erilaisista toiveista.

Jaa suoraan vieraiden kanssa

Voit helposti jakaa toivelistan vieraidesi kanssa. Yhdellä napsautuksella vieraasi saavat toivelistan sähköpostitse tai tekstiviestinä. Vieraat saavat nyt täydellisen yleiskatsauksen toivelistasta kaikilla laitteillaan, mikä tekee lahjojen ostamisesta helpompaa ja hallittavampaa.
Vie toivelistasi

Vie toivelistasi

Työkalun avulla voit helposti viedä toivelistan Excel-dokumenttiin tai PDF-tiedostona, jonka jälkeen voit halutessasi tulostaa toivelistan täältä.