Luo digitaalinen toivelista juhliin Wonderfuldaylla

Wonderfuldayn avulla voit helposti luoda ja hallita toivelistasi juhliin digitaalisesti. Luo vain tili ja aloita lahjatoiveiden lisääminen listallesi. Voit lisätä tuotteita mistä tahansa verkkokaupasta lisäämällä linkit tuotteisiin ja voit jopa lisätä jokaiseen tuotteeseen henkilökohtaisia huomautuksia. Wonderfuldayn avulla on helppo pitää kirjaa siitä, mitä todella haluat, ja ystävien ja perheenjäsenten on helppo antaa sinulle täydelliset lahjat - joten sinun ei tarvitse vaihtaa lahjoja.
Tuotetiedot ladataan automaattisesti digitaaliselle toivelistallesi

Tuotetiedot ladataan automaattisesti digitaaliselle toivelistallesi

Kun lisäät tuotelinkin toivelistallesi, kaikki tuotetta koskevat tiedot ladataan automaattisesti digitaaliselle toivelistallesi. Nämä ovat tietoja, kuten hinta, tuotteen kuvaus, jälleenmyyjä ja kuvat tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että sinulla ja vieraillasi on aina kaikki tarvitsemasi tiedot lahjatoiveista, joten voit olla varma, että ostetaan oikeita asioita. Voit myös lisätä henkilökohtaisia huomautuksia jokaiseen luettelossasi olevaan tuotteeseen.

Lataa sovelluksemme

Voit käyttää työkaluamme sekä pöytäkoneella että älypuhelimella. Lataa sovelluksemme täysin ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta ja aloita digitaalisen toivelistan luominen jo tänään! Wonderfuldayn avulla on nopea ja helppo luoda toivelista - joten voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää: juhlista nauttimiseen.

Jos etsit helpompaa tapaa hallita juhlien toivelistasi, älä etsi enää. Digitaalinen toivelistamme on markkinoiden älykkäimpiä ja innovatiivisimpia ratkaisuja. Se on nopea ja helppokäyttöinen, ja sitä voidaan käyttää vapaasti.

Löydä inspiraatiota muiden ihmisten toivelistoista

Jos tarvitset inspiraatiota omaan toivelistaasi, voit nähdä valikoiman muiden ihmisten toivelistoja täällä alustalla. Voit myös nähdä, mitkä kohteet ovat suosittuja, ja lisätä ne omaan luetteloosi. Wonderfuldayn avulla on helppoa saada juuri sitä mitä haluat – ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa lahjoja. Seuraamme trendien kehitystä ja analysoimme säännöllisesti, mitkä tuotteet ovat trendikkäitä.

Lahjatoiveiden malleissamme ja inspiraatiossamme olemme jakaneet toivelistat tapahtumatyyppien mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit helposti löytää inspiraatiota toivelistalle, mitä tahansa suunnittelet hääsi, ristiäisten, syntymäpäiväjuhlien tai teini-ikäisen konfirmaatioon liittyen.

Luo oma digitaalinen toivelistasi täysin ilmaiseksi Wonderfuldaylla

Digitaalisen toivelistan luominen Wonderfuldaylla on helppoa ja nopeaa – ja täysin ilmaista. Luo vain tili ja aloita kohteiden lisääminen luetteloosi. Voit lisätä tuotteita mistä tahansa verkkokaupasta lisäämällä linkkejä ja voit jopa lisätä jokaiseen tuotteeseen henkilökohtaisia huomautuksia. Tuotetiedot ladataan automaattisesti digitaaliselle toivelistallesi, jotta sinulla ja vieraillasi on käytettävät tiedot.