Suunnittele lapsesi vahvistus Wonderfuldaylla

Toimittajat, suunnittelutyökalut ja inspiraatio tapahtumaasi varten, jotta voit kokea suunnittelun sellaisena kuin sen pitääkin olla - helppoa, intuitiivista ja modernia.

home.hero.headline
Vieraidesi valokuvat yhteisessä valokuva-albumissa
Uusi
Jaettu valokuva-albumi

Vieraidesi valokuvat yhteisessä valokuva-albumissa

Älä anna muistojen haalistua unohduksiin. Olemme juuri ottaneet käyttöön modernin tavan kerätä valokuvia. Kaikki muistosi koottuna yhteen paikkaan.

home.features.readMore
Luo pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn avulla
Uusi
Visuaalinen pöytäsuunnitelma

Luo pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn avulla

Järjestä pöytäsi, istuta vieraasi ja suunnittele pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn modernilla pöytäsuunnitelmatyökalulla.

home.features.readMore

Oletko suunnittelemassa vahvistusta? Olet tullut oikeaan paikkaan. Vahvistuksen suunnittelussa on kiistatta päätettävä monia asioita. Kaikkea juhlatilan valinnasta, ruoasta ja juomasta sekä musiikista ja viihteestä. Kaikkea voi olla vaikea seurata, ja voi olla vaikeaa varmistaa, että kiireisessä arjessa ei unohda mitään.

Tässä Wonderfulday tulee peliin. Suunnittelutyökalumme voi auttaa sinua kaikissa järjestettävissä olevissa asioissa, mukaan lukien pöytäsuunnitelman suunnittelu sekä budjetin ja vieraslistan hallinta.

Wonderfulday voi auttaa sinua riippumatta siitä, etkö ole vielä aloittanut suunnittelua vai oletko jo hyvässä vauhdissa. Rekisteröidy tänään ilmaiseksi.

Hae tehtäviä digitaalisen tehtäväluettelomme avulla

Digitaalinen tarkistuslistamme luo automaattisesti suuren määrän toimintoja, jotka on suoritettava ennen vahvistusta. Voit muokata tarkistuslistaa nopeasti poistamalla tai lisäämällä elementtejä suunnitelmasi mukaan. Jokaiselle tehtävälle voidaan myös asettaa määräaika, joten olet varma, että onnistut korjaamaan eri asiat ajoissa. Tällä tavoin on myös helpompi lähestyä tehtäviä priorisoidusti. Jos teet yhteistyötä ystävän tai perheenjäsenen kanssa, he voivat myös käyttää tarkistuslistaa ja auttaa sinua seuraamaan tehtäviä. Kun tehtävä on suoritettu, ylität luettelon. Näin näet helposti, mitä on vielä tehtävä. Kun suoritat enemmän tehtäviä, tulet yhä lähemmäksi vahvistusta tyydyttävällä tunteella. Jos käytät rahaa tehtävään, muista lisätä se yksittäiseen tehtävään, jotta budjettisi päivittyy.

Luo helposti digitaalinen vieraslista tulevaa vahvistusta varten

Wonderfulday antaa sinun luoda nopeasti digitaalisen vieraslistan ja lähettää kutsuja muutamalla napsautuksella. Muutosten tekeminen vieraslistaan ei myöskään ole vaikeaa. Vieraita voidaan lisätä tai poistaa, ja muistiinpanoja voidaan liittää jokaiseen henkilöön. Sitä voi olla hyödyllistä käyttää, jos odotat vieraita, joilla on allergeeneja. Vieraat on myös mahdollista jakaa ryhmiin, jolloin voit hallita sekä perhettä että ystäviä.

Hanki täydellinen yleiskatsaus taloudesta vahvistusta varten

On tärkeää seurata budjettia, kun järjestät vahvistuksen. Budjettityökalumme avulla saat selkeän kuvan kaikista kuluistasi yhdestä paikasta. Syötä kulut joka kerta, kun teet ostoksen, ja myös budjettisi päivitetään automaattisesti, jotta voit seurata jäljellä olevaa käytettävissä olevaa summaa. Voit myös asettaa erityisiä budjetteja musiikille, viihteelle, ruokailulle ja muille. Sinun on vain jaettava kokonaisbudjettisi pienempiin summiin yleiskatsauksen helpottamiseksi.

Luo helposti taulukkosuunnitelma vahvistusta varten

Vahvistuksen kannalta on tärkeää varmistaa, että kaikki vieraat viihtyvät. Siksi pöytäsuunnitelmalla on tietysti suuri merkitys päivän kulun kannalta. Wonderfuldayn digitaalisen pöytäsuunnitelmatyökalun avulla voit nopeasti luoda pöytäsuunnitelman vahvistusta varten. Tuo vieraat vieraslistalta suoraan pöytäsuunnitelmaan ja aloita järjestäminen. Useita eri kokoja, voit valita eri tyyppisten pöytien välillä. Voit myös helposti lisätä tai poistaa vieraita ja jopa muuttaa kattausta. Kun olet valmis pöytäsuunnitelmasi, sinulla on mahdollisuus tulostaa se tai jakaa se välittömästi vieraiden kanssa.

Tee digitaalinen luettelo kaikista toiveista

Digitaalisella toivelistallamme voit kopioida tuotteiden URL-osoitteet verkkokaupoista ja liittää ne työkaluun, minkä jälkeen tuotteen hinta, kuva ja muut tiedot tuodaan automaattisesti toivelistalle. Voit helposti poistaa tai lisätä toiveita matkan varrella, jos muita herkullisia toiveita herää. Kun olet tehnyt toivelistan, voit joko tulostaa sen tai jakaa sen suoraan vieraille, jotta he tietävät, mitä konfirmandille ostaa.

Löydä kaikki mitä tarvitset lapsesi vahvistusta varten

Löydät sekä työkalut, inspiraation että toimittajat täältä Wonderfuldaysta. Tarjoamme laatutietoisia toimittajia, jotka auttavat luomaan täydellisen vahvistuksen. Juhlatiloista, ruokailusta, valokuvaajista, musiikista ja kaikesta muusta mitä voit ajatella. Voit helposti etsiä ja suodattaa toimittajia markkinapaikallamme tarpeidesi mukaan.

Tiedämme, että vahvistuksen suunnittelu voi olla aikaa vievä ja hallitsematon prosessi. Toivomme ja uskomme, että Wonderfulday on rinnallasi suunnittelusta huomattavasti helpompaa ja hauskempaa.

Nauti suunnittelustasi

Olemme tehneet suunnittelustasi nauttimisen helpoksi

Inspiraatiota

Anna itsesi inspiroitua inspiraatiouniversumistamme

Suunnittelutyökalut

Kaikki suunnittelutyökalut käden ulottuvilla

Ilmoitukset

Pysy aina kärjessä asianmukaisilla muistutuksilla ja ilmoituksilla
InspiraatiotaSuunnittelutyökalutIlmoituksetJaettu valokuva-albumiAsetukset Fælles fotoalbum

Jaettu valokuva-albumi

Anna vieraidesi jakaa valokuvansa ja muistonsa jaetussa valokuva-albumissa

Kieli

Lataa Wonderfulday-sovellus haluamallasi kielellä ja aloita suunnittelu

Asetukset

Hallitse helposti tili- ja tapahtumaasetuksiasi
Hanki Wonderfulday, jossa lataat sovelluksesi
App store Google Play

Usein Kysytyt Kysymykset

Vahvistukset alkavat yleensä toukokuussa, mutta tämä vaihtelee kunnittain.
Suunnitteluvahvistuksen digitaalinen tarkistuslistamme sisältää kaikki kohdat, jotka sinun tulee päättää lapsesi konfirmaatiota suunnitellessasi.
Vahvistus, jossa on n. 50 vierasta (sis. juhlasali, ruoka ja juoma, palveleva henkilökunta, viihde ja vastaavat) maksavat tyypillisesti 15 000 - 50 000 Tanskan kruunua alueesta ja mieltymyksistä riippuen.
Hyvä viihde, elävä musiikki, bilepelit ja henkilökohtaiset laulut konfirmandille ovat suosittuja valintoja, kun on kyse konfirmaatioviihteestä.