Vahvistuksen tarkistuslista: digitaalinen tarkistuslista lapsesi tulevaa vahvistusta varten

Nuorten konfirmoinnin yhteydessä vanhemmat kohtaavat usein melkoisen suupalan. Suunniteltavana on monia asioita – ja voi olla haastavaa muistaa ne kaikki. Olemme luoneet digitaalisen tarkistuslistan ja tehtäväluettelon, joka auttaa sinua suunnittelemaan lapsesi vahvistusta. Tarkistuslista luodaan automaattisesti ja sisältää kaikki tehtävät, jotka sinun on suoritettava. Olemme tehneet tehtävien lisäämisen tai poistamisen tarkistuslistalle helpoksi - ja näin ollen voit tehdä tehtäväluettelosta omannäköisesi. On myös mahdollista kutsua muita perheenjäseniä, ystäviä tai tuttavia yhteistyöhön tehtäviin.
Tehtävät luodaan automaattisesti ja lisätään tarkistuslistallesi

Tehtävät luodaan automaattisesti ja lisätään tarkistuslistallesi

Me Wonderfuldaylla olemme hyvin perillä suunnitteluvahvistuksista. Siksi tiedämme, mitkä asiat ovat sinun kannaltasi ehdottomasti tärkeimpiä, kun sinun on suunniteltava lapsesi tulevaa konfirmointia. Digitaalinen tarkistuslistamme luo automaattisesti paljon tehtäviä suunnittelun yhteydessä, ja tietysti sinulla on myös mahdollisuus itse lisätä tehtäviä tehtävälistaan.
Poista tai lisää tehtäviä helposti itse tehtävälistaan

Poista tai lisää tehtäviä helposti itse tehtävälistaan

Ymmärrämme, että jokaisella on erilaiset vaatimukset ja tarpeet, minkä vuoksi digitaalista tarkistuslistaamme voidaan tietysti muokata. Voit helposti lisätä tai poistaa tehtäviä ja tehdä luettelosta omanlaisensi. Ylitä tehtävät helposti, kun ne on tehty, ja koe tarkistuslista, joka on entistä helpommin hallittavissa.
Kutsu muita tarkistuslistalle

Kutsu muita tarkistuslistalle

Digitaalinen vahvistuslistamme antaa sinulle mahdollisuuden lisätä vastuuhenkilöitä tehtäviin. Näin saat myös yleiskuvan siitä, kuka on vastuussa mistäkin. Voit jakaa tarkistuslistan perheenjäsenten, ystävien tai tuttavien kanssa - ja siten tehdä yhteistyötä tehtävissä.

Lisää määräajat tehtävälistalle

Digitaalisessa tarkistuslistassa on tietysti mahdollista lisätä tehtäviin myös määräaikoja. Jos tehtävää ei vieläkään ole ratkaistu määräajan lähestyessä, saat ilmoituksen, jossa on muistutus yksittäisestä tehtävästä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että unohdat tehtävän.

Täysin integroitu budjettityökalumme kanssa vahvistuksia varten

Digitaalinen tarkistuslistamme ja tehtävälistamme ovat luonnollisesti täysin integroituja budjettityökalumme vahvistuksia varten. Näin voit helposti seurata kaikkia kulujasi yhdessä paikassa. Saat täydellisen yleiskatsauksen budjetista lapsesi tulevaa vahvistusta varten. Sinun tarvitsee vain lisätä tietyn tehtävän kulut, ja sitten budjettisi päivitetään automaattisesti.

Digitaalinen tarkistuslistamme on täydellinen tapa pysyä järjestyksessä. Rekisteröidy ilmaiseksi jo tänään ja tee vahvistuksen suunnittelusta sekä helpompaa että hauskempaa.