Suunnittele aikajana lapsesi vahvistukselle Wonderfuldaylla

Lapsesi konfirmoinnin aikajana on yksi konfirmaatiosuunnittelun tärkeimmistä näkökohdista. Aikajana varmistaa, että päiväsi sujuu suunnitellusti ja että sinä ja vieraasi nauttivat joka hetkestä. Wonderfuldaylla voit luoda oman ainutlaatuisen vahvistusaikajanasi ja jakaa sen suoraan vieraidesi kanssa.

Lisää pisteitä helposti aikajanalle lapsesi vahvistusta varten

Digitaalisen aikajanamme avulla voit helposti lisätä omia tapahtumia ja aktiviteetteja. Voit myös muokata järjestystä, jossa ne näkyvät, ja lisätä muistiinpanoja jokaiseen tapahtumaan.

Kutsu vieraita katsomaan aikajanaasi

Kun olet luonut aikajanasi, voit helposti jakaa sen vieraidesi kanssa. Heillä on sitten mahdollisuus nähdä koko aikajana sekä kaikki suurelle päivällesi suunnitellut toimet.

Suunnittele aikajanan asettelu

Aikajanallamme voit valita useista eri asetteluista. Voit valita lineaarisen asettelun, joka sopii erinomaisesti yksinkertaisille aikajanalle. Tai voit valita monimutkaisemman asettelun, joka sisältää useita samanaikaisesti tapahtuvia tapahtumia.

Minkä tahansa asettelun valitsetkin, aikajanamme avulla voit helposti lisätä persoonallisuuttasi.

Näin saat kaiken irti lapsesi vahvistuksesta aikajanalla

Vahvistusaikajanaa luotaessa on otettava huomioon muutama seikka:
  • Mieti ensin konfirmoinnin alkamisaikaa kirkossa. Haluat ottaa huomioon vieraiden saapumisen ja istumapaikan sekä muut aktiviteetit ennen ja jälkeen vahvistuksen, kuten valokuvaamisen jne.
  • Mieti sitten, kuinka kauan haluat mahdollisen vastaanoton kestävän. Tyypillisesti vastaanotot kestävät noin tunnista puoleentoista tuntiin, mutta tämä vaihtelee omien toiveiden ja suunnitelmien mukaan.
  • Älä unohda varata ylimääräistä aikaa valokuvaamiseen. Haluat ehdottomasti ottaa huomioon, että sekä poseeraavia että aitoja kuvia tulee ottaa.
  • Ota matka-aika huomioon! Jos aiot pitää vahvistuksen eri kaupungissa kuin missä tällä hetkellä asut, varmista, että otat huomioon, että sinun ja vieraasi joutuvat matkustamaan paikkaan ja takaisin.