Luo digitaalinen vieraslista lapsesi vahvistusta varten ja kutsu vieraita helposti ja nopeasti

Vahvistuksen suunnittelussa yksi tärkeimmistä tehtävistä on vieraslistan laatiminen. Ei todellakaan ole juhlia ilman vieraita. Digitaalisen vieraslistatyökalumme avulla voit helposti ja nopeasti luoda vieraslistasi, lähettää kutsuja ja seurata kutsuttujen palautetta.

Sinulla on myös mahdollisuus lisätä tietoja vieraista, mukaan lukien heidän nimensä, yhteystiedot ja heidän suhteensa sinuun. Voit myös seurata vieraiden palautetta ja lähettää automaattisia muistutuksia. Lisäksi työkalumme on täysin ilmainen käyttää.
Lähetä kutsut helposti ja nopeasti

Lähetä kutsut helposti ja nopeasti

Kun kaikki on valmis ja vieraslista vahvistusta varten on tehty, voit lähettää kutsut kaikille vieraille muutamalla napsautuksella. Pitkällä aikavälillä Wonderfuldayn kutsuihin on mahdollista käyttää malleja. Kutsut lähetetään sähköpostilla tai tekstiviestillä.
Lisää tietoja vieraista

Lisää tietoja vieraista

Työkaluun voit helposti lisätä tietoja vieraista, mukaan lukien heidän nimensä, yhteystiedot ja suhteesi sinuun. Jos heillä on rooli vahvistuksessa, kuten toastmaster, voit myös lisätä nämä tiedot kyseiselle vieraalle.

Lisää vieraat tiettyyn ryhmään

Kun sinun täytyy tehdä vieraslista vahvistusta varten, on aina otettava huomioon monet perheenjäsenet ja ystävät. Mukana on sekä oma perhe, puolison perhe, yhteiset ystävät, omat ystävät ja mahdollisesti myös muut tutut. Digitaalisella vieraslistallamme voit helposti lisätä vieraita tiettyyn ryhmään, jotta voit seurata eri vierasryhmiä.

Tuo vieraat suoraan pöytäsuunnitelmaan

Kun olet laatinut vieraslistan, voit helposti tuoda kaikki vieraasi pöytäsuunnitelmaan. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee kirjoittaa vieraasi vain kerran, kun teet vierasluettelon. Lista vahvistukseen kutsutuista vieraista tallennetaan sitten, ja voit lisätä sen suoraan pöytäsuunnitelmaasi.

Pidä silmällä vieraiden palautetta

Digitaalisella vieraslistatyökalullamme voit helposti seurata vieraiden palautetta ja lähettää automaattisia muistutuksia. Näin pysyt ajan tasalla ja varmistat, että kaikki vieraat ovat antaneet palautetta. Lisäksi yleiskatsaus antaa hyvän pohjan ostaa oikea määrä ruokaa ja juomaa jne

Aloita lapsesi vahvistuksen suunnittelu Wonderfuldayn digitaalisella vieraslistatyökalulla. Rekisteröidy ilmaiseksi tänään täällä Wonderfuldayssa.