Suunnittele syntymäpäiväjuhlasi Wonderfuldaylla

Toimittajat, suunnittelutyökalut ja inspiraatio tapahtumaasi varten, jotta voit kokea suunnittelun sellaisena kuin sen pitääkin olla - helppoa, intuitiivista ja modernia.

home.hero.headline
Vieraidesi valokuvat yhteisessä valokuva-albumissa
Uusi
Jaettu valokuva-albumi

Vieraidesi valokuvat yhteisessä valokuva-albumissa

Älä anna muistojen haalistua unohduksiin. Olemme juuri ottaneet käyttöön modernin tavan kerätä valokuvia. Kaikki muistosi koottuna yhteen paikkaan.

home.features.readMore
Luo pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn avulla
Uusi
Visuaalinen pöytäsuunnitelma

Luo pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn avulla

Järjestä pöytäsi, istuta vieraasi ja suunnittele pöytäsuunnitelmasi Wonderfuldayn modernilla pöytäsuunnitelmatyökalulla.

home.features.readMore

Onko sinulla tai jollain läheiselläsi syntymäpäivä? Onnittelut! Olipa kyseessä 18-, 30- tai 80-vuotissyntymäpäivä, suunnitteilla on paljon isoista asioista, kuten juhlatilasta ja vieraslistasta, pienempiin yksityiskohtiin, kuten pöytäkoristeisiin ja kutsuihin. Voi olla vaikeaa pitää kirjaa kaikesta, ja voi olla vaikeaa varmistaa, että mitään ei unohdeta.

Wonderfulday voi auttaa sinua monissa tehtävissä, mukaan lukien pöytäsuunnitelman laatiminen, budjetin luominen ja vieraslistan hallinta. Työkalu voi myös auttaa sinua luomaan toivelistan, jonka voit helposti jakaa vieraidesi kanssa.

Pysy suunnittelun edellä digitaalisen tarkistuslistan avulla

Digitaalisella tarkistuslistallamme luodaan automaattisesti erilaisia tehtäviä ennen syntymäpäiväjuhlia. Voit muokata luetteloasi nopeasti poistamalla tai lisäämällä tehtäviä. Jokaiselle tehtävälle voidaan määrittää määräaika, joten voit hallita, milloin eri tehtävät on suoritettava. Jos saat suunnitteluapua ystävältä, perheenjäseneltä tai tapahtumakoordinaattorilta, voit kutsua heidät yhteistyöhön työkalun parissa. Näin saat nopeasti selville kuka tekee mitäkin. Kun ylität yhä useampia tehtäviä, alat tuntea onnistumisen ja tyytyväisyyden tunnetta. Huomaa kunkin tehtävän mahdolliset kulut, myös budjettisi päivitetään automaattisesti.

Luo helposti digitaalinen vieraslista tulevia syntymäpäiviä varten

On aika alkaa työstää vieraslistaasi heti, kun olet päättänyt päivämäärän syntymäpäiväjuhlille. Wonderfulday antaa sinun luoda nopeasti digitaalisen vieraslistan ja lähettää kutsuja muutamalla napsautuksella. Vieraslistaa on myös helppo muokata, jos henkilöitä on lisättävä tai poistettava jälkeenpäin. Voit lisätä muistiinpanoja jokaisesta yksittäisestä vieraasta, kuten allergeeneista jne.

Saat täydellisen yleiskuvan syntymäpäiväjuhlien budjetista

On tärkeää seurata budjettiasi syntymäpäiväjuhlia suunnitellessa. Sinulla on mahdollisuus kerätä helposti kaikki kulut budjettityökaluumme, jotta voit aina pitää yleiskuvan taloudesta. Sinun tarvitsee vain syöttää kaikki kulut joka kerta, kun teet ostoksen, ja sinulla on heti täydellinen yleiskuva siitä, mihin rahasi menevät. Voit myös asettaa selkeät budjetit catering-, musiikki-, viihde- ja muulle.

Luo helposti pöytäsuunnitelma syntymäpäiväjuhliin

Pöytäsuunnitelma on tärkeä harkita huolellisesti syntymäpäiväjuhlia järjestettäessä. Isäntänä sinun on varmistettava, että kaikki vieraasi ovat tyytyväisiä ja viihtyvät. Wonderfuldayn digitaalinen pöytäsuunnitelmatyökalu voi auttaa sinua suunnittelemaan pöytäsuunnitelman syntymäpäiväjuhlillesi muutamassa minuutissa. Kaikki vieraat voidaan helposti lisätä pöytäsuunnitelmaan tuomalla heidät suoraan vierasluettelosta. Voit valita useita eri tyyppisiä ja kokoisia pöytiä, jotta pöytäsuunnitelma vastaa käytettävissäsi olevia tiloja. Pöytäsuunnitelman voi tulostaa, kuten on mahdollista jakaa vieraiden kanssa.

Luo digitaalinen toivelistasi ja jaa lahjatoiveesi helposti vieraiden kanssa

Onko lahjatoiveesi hallinnassa? Wonderfuldayn avulla voit helposti kerätä kaikki toiveesi yhteen paikkaan digitaalisen toivelistamme avulla. Syötä vain tuotteiden URL-osoite työkaluun ja vieraasi näkevät heti haluamasi. Voit poistaa toiveita listaltasi milloin tahansa sekä lisätä uusia. Kun olet täyttänyt toivelistasi, voit helposti ja nopeasti jakaa sen vieraidesi kanssa.

Löydä kaikki mitä tarvitset täydelliseen syntymäpäiväjuhlaan

Löydät kaiken mitä tarvitset syntymäpäiväjuhliisi Wonderfuldaysta. Markkinoillamme tarjoamme laajan valikoiman palveluita ja tuotteita, joista valita. Toimitiloista ruokailuun, viihteeseen, musiikkiin ja kaikkeen muuhun mitä voit kuvitella. Kaikki kokoontuivat yhteen paikkaan. Jotta voimme vastata tarpeisiisi mahdollisimman hyvin, markkinapaikkamme avulla voit nopeasti etsiä ja suodattaa monia toimittajia, jotta löydät parhaan vastineen.

Syntymäpäiväjuhlien järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta kun Wonderfulday on rinnallasi, se voi olla paljon pahempi. Sinulla on kaikki koottu yhdelle alustalle ja rekisteröidyt ilmaiseksi.

Nauti suunnittelustasi

Olemme tehneet suunnittelustasi nauttimisen helpoksi

Inspiraatiota

Anna itsesi inspiroitua inspiraatiouniversumistamme

Suunnittelutyökalut

Kaikki suunnittelutyökalut käden ulottuvilla

Ilmoitukset

Pysy aina kärjessä asianmukaisilla muistutuksilla ja ilmoituksilla
InspiraatiotaSuunnittelutyökalutIlmoituksetJaettu valokuva-albumiAsetukset Fælles fotoalbum

Jaettu valokuva-albumi

Anna vieraidesi jakaa valokuvansa ja muistonsa jaetussa valokuva-albumissa

Kieli

Lataa Wonderfulday-sovellus haluamallasi kielellä ja aloita suunnittelu

Asetukset

Hallitse helposti tili- ja tapahtumaasetuksiasi
Hanki Wonderfulday, jossa lataat sovelluksesi
App store Google Play

Usein Kysytyt Kysymykset

Digitaalinen syntymäpäiväjuhlien tarkistuslistamme sisältää kaikki kohdat, jotka sinun tulee ottaa huomioon suunniteltaessa syntymäpäiväjuhlia.
Syntymäpäiväjuhlat n. 50 vierasta (sis. juhlasali, ruoka ja juoma, palveleva henkilökunta, viihde jne.) maksaa tyypillisesti alkaen 25 000 DKK alueesta ja mieltymyksistä riippuen.
Halvat synttärit pääset järjestämään, jos sinulla on mahdollisuus käyttää omaa taloasi ja puutarhaasi ja valmistaa ruoka itse.
Monet pitävät suuret syntymäpäiväjuhlat 50-vuotiaana. Se järjestetään usein juhlasalissa, jossa tyypillisesti tarjotaan ruokaa ja juomaa, elävää musiikkia ja viihdettä.