Luo digitaalinen toivelista syntymäpäiväjuhliin Wonderfuldaylla

Onko syntymäpäiväsi tulossa ja joudut suunnittelemaan suuret syntymäpäiväjuhlat? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Wonderfuldayn avulla voit nopeasti luoda ja hallita syntymäpäiväjuhlien toivelistasi. Luo vain tili ja aloita lahjatoiveiden lisääminen listalle. Voit syöttää linkkejä haluamiisi tuotteisiin sekä mukautettuja huomautuksia, jolloin voit lisätä mitä tahansa mistä tahansa verkkokaupasta. Wonderfulday antaa sinulle mahdollisuuden seurata kaikkia lahjatoiveitasi yhdessä paikassa. Toivelistasi voidaan helposti jakaa vieraidesi kanssa, jotta heillä on täydellinen yleiskuva siitä, mitä haluat suurelta päivältä.
Älykäs lahjatoiveidesi tuonti

Älykäs lahjatoiveidesi tuonti

Kun lisäät tuotelinkin toivelistallesi, kaikki tuotetta koskevat tiedot ladataan välittömästi digitaaliselle toivelistallesi. Tämä sisältää tuotteen hinnan, kuvauksen ja kuvan. Näin voit olla varma, että vieraasi löytävät juuri haluamasi tavarat. Sinä ja vieraasi pääsette toivelistaan milloin ja missä tahansa.

Lataa innovatiivinen sovelluksemme

Voit käyttää työkaluamme miltä tahansa laitteelta. Voit ladata sovelluksemme App Storesta ja Google Playsta. Aloita digitaalisen toivelistan luominen heti Wonderfulday-sovelluksella, joka tekee toivelistan luomisesta nopeaa ja helppoa – jää enemmän aikaa syntymäpäiväsuunnittelun muihin osiin.

Jos etsit helpompaa tapaa hallita syntymäpäiväjuhlien toivelistaasi, luo Wonderfulday-tili. Digitaalinen toivelistamme on markkinoiden älykkäimpiä ja innovatiivisimpia ratkaisuja. Se on helppo ja tehokas käyttää. Ja tietysti täysin ilmainen.