Suunnittele syntymäpäiväsi Wonderfulday-sovelluksella

Wonderfulday's-sovelluksen avulla voit helposti aloittaa syntymäpäiväsi suunnittelun. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus. Sitten Wonderfulday auttaa sinua seuraamaan syntymäpäiväsi suunnittelua. Voit aina käyttää kaikkia suunnittelutyökaluja liikkeellä ollessasi Wonderfulday-sovelluksen avulla.

Muuta tabletistasi SelfieBox ja anna vieraiden ladata kuvia syntymäpäivistä jaettuun valokuva-albumiin suoraan sovelluksesta. Lataa sovellus jo tänään ja aloita helposti ja ilmaiseksi.

Kaikki juhlasuunnittelutyökalusi käden ulottuvilla

Seuraa tarkistuslistaasi, saat yleiskatsauksen budjetistasi tai lisää vieraita vierasluetteloosi – kaikki suoraan sovelluksesta. Wonderfuldays-sovelluksen avulla suunnittelutyökalut ovat aina käden ulottuvilla, joten voit helposti suunnitella juhlasi.

Anna vieraidesi jakaa syntymäpäiväkuvia jaetussa valokuva-albumissa

Kerää kaikki hauskat hetket ja valokuvat syntymäpäivältäsi. Anna vieraasi jakaa syntymäpäiväkuviaan Wonderfuldayn yhteisen valokuva-albumin avulla. Tulosta ainutlaatuinen QR-koodisi ja anna ystäviesi skannata koodi ja jakaa valokuvansa helposti ja ilmaiseksi.

Muuta tabletistasi SelfieBox

Ikuista kaikki hauskat syntymäpäivän hetket muuttamalla tabletistasi SelfieBox ilmaiseksi Wonderfuldaylla. Tarvitset vain tabletin ja telineen.