Hallitse suunnittelua syntymäpäiväjuhlien digitaalisen tarkistuslistan avulla

Voit nopeasti valmistella digitaalisen muistilistan syntymäpäiväjuhlillesi Wonderfuldaylla. Tarvitset vain tehtäväluettelon, ja Wonderfulday pitää kirjaa kaikesta puolestasi. Wonderfuldayn avulla on helppo lisätä kohteita tarkistuslistallesi, ja voit jopa luoda itsellesi ystävällisiä muistutuksia, jotta et unohda mitään tärkeää.

Voit jakaa muistilistasi muiden ihmisten kanssa, jotta he voivat auttaa sinua suunnittelemaan syntymäpäiväjuhlasi, kun olet tehnyt sen. On selvää, että sitä kannattaa hyödyntää, jos saat apua suunnitteluun perheeltä tai ystäviltä.

Kun suunnittelet syntymäpäiväjuhlia, digitaalinen tarkistuslista on loistava tapa varmistaa, ettei mikään jää huomiotta. Olemme jo tehneet jalkatyön, joten sinun ei tarvitse.
Valitse järjestelyn tyyppi ja tehtävät luodaan automaattisesti

Valitse järjestelyn tyyppi ja tehtävät luodaan automaattisesti

Digitaalista tarkistuslistaamme voidaan käyttää häissä, konfirmaatioissa, ristiäisissä, syntymäpäivissä ja muissa syntymäpäiväjuhlissa. Ohjelmamme luo automaattisesti listan suoritettavista tehtävistä valitsemasi tilaisuuden perusteella, esim. häät tai konfirmaatio. Tarkistuslista voidaan tietysti muokata tarpeidesi mukaan. Tehtäviä voidaan helposti lisätä tai poistaa luettelosta ja rastimerkkejä voidaan käyttää osoittamaan, kun asiat on suoritettu.

Lataa sovelluksemme App Storesta tai Google Playsta

Digitaalinen tarkistuslistamme on ladattavissa sovelluksena App Storesta tai Google Playsta. Wonderfuldayn työkalut ovat ilmaisia ladata ja käyttää, ja juuri lanseeratun sovelluksemme avulla voit helposti aloittaa syntymäpäiväjuhlien suunnittelun tien päällä. Helppoa ja tehokasta.