Luo pöytäsuunnitelma syntymäpäiväjuhlillesi verkossa Wonderfuldayn avulla

Pöytäsuunnitelman tekeminen syntymäpäiväjuhliin voi olla stressaavaa. On niin monia eri asioita, jotka on otettava huomioon, kuten vieraiden määrä, kuinka hyvin vieraat tuntevat toisensa ja pöytien koko. Mutta älä masennu! Wonderfuldayn digitaalinen pöytäsuunnitelmatyökalu antaa sinulle älykkään, digitaalisen piirustustyökalun oman ainutlaatuisen pöytäsuunnitelmasi suunnitteluun.
Älykäs ja helppo piirustusohjelma

Älykäs ja helppo piirustusohjelma

Älykkäällä digitaalisella piirustusohjelmallamme voit luoda oman ainutlaatuisen pöytäjärjestelyn tietokoneellasi tai älypuhelimellasi muutamassa minuutissa. Voit itse valita vieraiden määrän, pöytien koon ja huoneen sisustuksen. Voit sitten vetää ja pudottaa vieraita paikoilleen suoraan vierasluettelostasi. Voit myös lisätä muistiinpanoja kullekin yksittäiselle vieraalle, esim. nimi, ruokavaliotoiveet, allergeenit ja muut erityisvaatimukset.

Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta

Digitaalinen suunnittelutyökalumme on saatavilla sovelluksena iPhone- ja Android-älypuhelimille. Voit ladata sovelluksen App Storesta tai Google Playsta. Voit muuttaa pöytäsuunnitelmaasi nopeasti ja helposti älypuhelimella työkalumme avulla. Aloita syntymäpäiväjuhlien suunnittelu tänään Wonderfuldaylla. Helppoa ja tehokasta.