Luo digitaalinen tarkistuslista juhlien suunnitteluun Wonderfuldayn avulla

Wonderfuldayn avulla voit helposti luoda digitaalisen muistilistan tulevia juhlia varten. Tarvitset vain tehtäväluettelon, ja Wonderfulday auttaa sinua pitämään kirjaa kaikesta. Wonderfuldayn avulla on helppo lisätä asioita tarkistuslistallesi, ja voit jopa asettaa itsellesi muistutuksia, jotta et unohda mitään.

Kun tarkistuslista on valmis, voit jakaa sen muiden ihmisten kanssa, jotka auttavat sinua juhlien suunnittelussa. Se voi olla perheenjäsen, ystävä tai jopa juhlien suunnittelija.

Digitaalinen tarkistuslista on loistava tapa varmistaa, ettei mitään unohdu juhlia suunnitellessa. Olemme tehneet kovan työn - jotta voit nauttia suunnittelusta.
Valitse tapahtumasi tyyppi

Valitse tapahtumasi tyyppi

Digitaalista tarkistuslistaamme voidaan käyttää häiden, konfirmaatioiden, ristiäisten, syntymäpäivien tai muiden juhlien suunnitteluun. Kun valitset tietyn järjestelytyypin, kuten häät tai konfirmaatio, työkalumme sylkee automaattisesti joukon tehtäviä, jotka täytyy ratkaista tietyn tapahtuman suunnittelun yhteydessä. Voit tietysti muokata tarkistuslistaa tarpeidesi mukaan. Lisää tai poista tehtäviä helposti tarkistuslistalta ja tarkista, kun tehtävät on suoritettu.

Lataa sovelluksemme

Digitaalinen tarkistuslistamme on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Lataa sovellus ja luo ensimmäinen tarkistuslistasi jo tänään. Wonderfuldayn työkalut ovat ilmaisia ladata ja käyttää, ja juuri lanseeratun sovelluksemme avulla voit helposti aloittaa juhlien suunnittelun liikkeellä ollessasi.