Lisää syntymäpäiväjuhlabudjettisi Wonderfuldaylla

Sinun ei tarvitse ottaa esille Excel-laskentataulukkoa tai paperia ja kynää, kun suunnittelet seuraavia syntymäpäiviäsi. Wonderfuldaylla voit luoda nopeasti digitaalisen budjetin, jonka avulla voit seurata kaikkia syntymäpäiväjuhliin liittyviä kulujasi yhdessä paikassa. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjä alustalle, valita syntymäpäiväjuhlat tapahtumatyypiksi ja sitten voit alkaa asettaa juhlabudjettia.
Kaikki kulut yhdessä paikassa

Kaikki kulut yhdessä paikassa

Työkalumme avulla on helppo lisätä kaikki tavarat ja palvelut, joita tarvitset syntymäpäiväjuhliin. Voit jopa antaa arvion siitä, kuinka paljon kukin tuote tai palvelu maksaa. Wonderfulday antaa sinulle kokonaisarvion syntymäpäiväjuhlasi kustannuksista, kun olet syöttänyt kaiken. Helppoa ja selkeää.
Seuraa kulutuksen kehitystä

Seuraa kulutuksen kehitystä

Kun alat ostaa tavaroita ja palveluita syntymäpäiväjuhliin, sovelluksen avulla voit helposti seurata kaikkia kulujasi. Näet, mitä budjettia on jäljellä, ja varmista, että saat kaiken tarvitsemasi budjetin rajoissa.

Lataa sovelluksemme App Storesta tai Google Playsta

Lataa sovelluksemme suoraan App Storesta tai Google Playsta, niin voit aloittaa digitaalisen syntymäpäiväjuhlabudjetin luomisen tien päällä. Wonderfulday tekee seuraavien syntymäpäivien järjestämisestä helppoa! Voit tietysti käyttää alustaamme myös täällä sivustolla, mutta jos sinun on suunniteltava liikkeellä ollessasi, suosittelemme lataamaan sovelluksemme.