Suunnittele lapsesi vahvistus Wonderfulday's-sovelluksella

Wonderfulday's-sovelluksen avulla voit helposti aloittaa lapsesi vahvistuksen suunnittelun. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus. Sitten Wonderfulday auttaa sinua seuraamaan vahvistuksen suunnittelua. Voit aina käyttää kaikkia suunnittelutyökaluja liikkeellä ollessasi Wonderfulday-sovelluksen avulla.

Tee tabletistasi SelfieBox ja anna vieraiden ladata kuvia jaettuun valokuva-albumiin suoraan sovelluksesta. Lataa sovellus jo tänään ja aloita helposti ja ilmaiseksi.

Kaikki suunnittelutyökalut käden ulottuvilla

Seuraa tarkistuslistaasi, saat yleiskatsauksen budjetistasi tai lisää vieraita vierasluetteloosi – kaikki suoraan sovelluksesta. Wonderfuldays-sovelluksen avulla suunnittelutyökalut ovat aina käden ulottuvilla, joten voit helposti suunnitella lapsesi vahvistuksen.

Anna vieraidesi jakaa kuvia vahvistuksesta yhteiseen valokuva-albumiin

Kerää kaikki hauskat hetket ja valokuvat lapsesi vahvistuksesta. Anna vieraasi jakaa valokuvansa vahvistuksesta Wonderfuldayn yhteisen valokuva-albumin kanssa. Tulosta ainutlaatuinen QR-koodisi ja anna ystäviesi skannata koodi ja jakaa valokuvansa helposti ja ilmaiseksi.

Muuta tabletistasi SelfieBox

Ikuista kaikki hauskat hetket vahvistuksesta muuttamalla tabletistasi SelfieBox ilmaiseksi Wonderfuldaylla. Tarvitset vain tabletin ja kolmijalan.