Luo rauhaa ja yleiskuvaa budjetilla lapsesi tulevaa vahvistusta varten

Yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä tehtävistä lapsesi vahvistuksen suunnittelussa on budjetin luominen. Ilman budjettia vahvistukselle voi olla uskomattoman vaikeaa pitää yleiskuvaa siitä, mihin budjettiisi on varattu ja mihin rahat menevät. Voit tietysti kulkea perinteistä reittiä ja käyttää Excel-laskentataulukkoa tai mennä vanhaan kouluun ja kirjoittaa paperille. Voit kuitenkin käyttää myös verkkotyökalua, kuten Wonderfuldayn budjettityökalua. Älykäs, innovatiivinen työkalumme auttaa sinua seuraamaan kuluja, jotta voit sekä pitää kiinni budjetista että asettaa prioriteetteja sen perusteella, mikä on lapsesi vahvistuksen kannalta tärkeää.
Määritä budjettisi vahvistusta varten

Määritä budjettisi vahvistusta varten

Ensimmäinen askel Wonderfuldayn budjettityökalun käytössä on vahvistaa vahvistuksen budjetti. Voit syöttää kokonaisbudjettisi sekä erityiset budjetit kullekin luokalle, kuten juhlasalille, cateringille, juomille, musiikille, viihteelle, vaatteille ja muille. Luo helposti luokkia omalla henkilökohtaisella budjetillasi.
Seuraa budjetin kehitystä

Seuraa budjetin kehitystä

Kun olet määrittänyt budjettisi, voit helposti seurata kulutuksen kehitystä. Wonderfuldayn budjettityökalu pitää kirjaa kaikista kuluistasi vahvistusta varten, jotta näet helposti ja nopeasti, kuinka paljon olet käyttänyt, mihin olet käyttänyt rahat ja saat yleiskatsauksen jäljellä olevasta käytettävissä olevasta summasta. Näin voit helposti tehdä säätöjä tarpeen mukaan. Kun teet ostoksen, sinun on myös yksinkertaisesti syötettävä kyseisen tuotteen summa, jonka jälkeen budjettisi päivittyy automaattisesti.

Kutsu perheenjäseniä tai ystäviä auttamaan

Wonderfuldayn vahvistustyökalujen kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus kutsua muita auttamaan suunnittelussa. Tämä on ilmeistä, jos saat apua perheeltä, ystäviltä tai tutuilta tai jos olet jakautunut perhe, joka haluaa jakaa kulut keskenämme. Syötä vain ihmisten sähköpostiosoitteet, niin he pääsevät myös käsiksi budjettiin, rekisteröimään kuluja ja seuraamaan suunnittelun edistymistä.
Wonderfulday on ilmainen käyttää

Wonderfulday on ilmainen käyttää

Budjettityökaluamme voi käyttää vapaasti vahvistuksen suunnittelussa. Rekisteröidy ilmaiseksi täällä Wonderfuldayssa ja aloita suunnittelu heti. Ei piilokuluja tai muita kuluja.