Suunnittele häät Wonderfulday's-sovelluksella

Wonderfulday's-sovelluksen avulla voit helposti aloittaa hääsi suunnittelun. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus. Sitten Wonderfulday auttaa sinua pitämään kirjaa suuren päiväsi suunnittelusta. Voit aina käyttää kaikkia suunnittelutyökaluja liikkeellä ollessasi Wonderfulday-sovelluksen avulla.

Tee tabletistasi SelfieBox ja anna vieraiden ladata kuvia häistä jaettuun valokuva-albumiin suoraan sovelluksesta. Lataa sovellus jo tänään ja aloita helposti ja ilmaiseksi.

Kaikki suunnittelutyökalut käden ulottuvilla

Seuraa tarkistuslistaasi, saat yleiskatsauksen budjetistasi tai lisää vieraita vierasluetteloosi – kaikki suoraan sovelluksesta. Wonderfuldays-sovelluksen avulla suunnittelutyökalut ovat aina käden ulottuvilla, joten voit helposti suunnitella häitäsi.

Anna vieraasi jakaa kuvia häistä yhteisessä valokuva-albumissa

Kerää kaikki hauskat hetket ja valokuvat häistäsi. Anna vieraasi jakaa häistä otettuja kuviaan Wonderfuldayn yhteisen valokuva-albumin avulla. Tulosta ainutlaatuinen QR-koodisi ja anna ystäviesi skannata koodi ja jakaa valokuvansa helposti ja ilmaiseksi.

Muuta tabletistasi SelfieBox

Ikuista kaikki häiden hauskat hetket muuttamalla tabletistasi SelfieBox ilmaiseksi Wonderfuldaylla. Tarvitset vain tabletin ja kolmijalan.