Digitaalinen muistilista tulevia häitä varten

Kun suunnittelet häitä, on tietysti monia asioita, joista sinun on päätettävä. Wonderfuldayn digitaalisen tarkistuslistan avulla voit helposti seurata kaikkia tärkeitä tehtäviä. Kun luot, syötät vain hääpäiväsi, ja luomme myös automaattisesti luettelon kaikesta, mitä sinun on päätettävä, varaustoimittajista kutsujen lähettämiseen ja milloin sinun tulee päättää näistä tehtävistä. Hengitä syvään ja anna työkalumme auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi häät.
Tehtävät luodaan automaattisesti ja lisätään luetteloosi

Tehtävät luodaan automaattisesti ja lisätään luetteloosi

Wonderfuldaylla olemme häiden suunnittelun asiantuntijoita, minkä vuoksi tiedämme, mitkä tehtävät ovat ehdottomasti tärkeimpiä sinun muistaa. Digitaalinen tarkistuslistamme luo automaattisesti paljon hääsuunnitteluun liittyviä tehtäviä.
Poista tai lisää tehtäviä helposti itse

Poista tai lisää tehtäviä helposti itse

Ymmärrämme, että jokaisella on erilaiset vaatimukset ja tarpeet, minkä vuoksi digitaalista tarkistuslistaamme voidaan tietysti muokata. Voit helposti lisätä tai poistaa tehtäviä ja tehdä luettelosta omanlaisensi.
Lisää tehtävästä vastaava henkilö

Lisää tehtävästä vastaava henkilö

Digitaalinen tarkistuslistamme mahdollistaa myös vastuuhenkilöiden lisäämisen tehtäviin. Näin saat myös yleiskuvan siitä, kuka on vastuussa mistäkin. Voit jakaa tarkistuslistan perheenjäsenten, ystävien tai jopa hääsuunnittelijasi kanssa.

Täysin integroitu budjettityökalumme kanssa

Digitaalinen tarkistuslistamme on luonnollisesti täysin integroitu budjettityökalumme kanssa. Näin voit seurata kaikkia kulujasi yhdessä paikassa ja saada yleiskatsauksen tulevien hääesi budjetista. Sinun tarvitsee vain lisätä tietyn tehtävän kulut, ja sitten budjettisi päivitetään automaattisesti.

Digitaalinen tarkistuslistamme on täydellinen tapa pysyä järjestyksessä. Rekisteröidy ilmaiseksi jo tänään ja vie hääsuunnittelusi uudelle tasolle.