Luo rauhaa ja yleiskuvaa tulevien hääsi budjetilla

Yksi hääsuunnittelun ensimmäisistä ja tärkeimmistä tehtävistä on budjetin laatiminen. Ilman budjettia tulevia häitä varten on vaikea seurata, mihin sinulla on varaa. Voit kulkea perinteistä reittiä ja käyttää excel-laskentataulukkoa tai mennä vanhaan kouluun kynällä ja paperilla, tai voit käyttää online-työkalua, kuten Wonderfuldayn budjettityökalua. Älykäs, innovatiivinen työkalumme auttaa sinua pitämään kirjaa kuluista, jotta voit pysyä budjetissa ja asettaa prioriteetteja sen mukaan, mikä on sinulle tärkeää suurena päivänä.
Siksi sinun tulee käyttää digitaalista budjettityökalua

Siksi sinun tulee käyttää digitaalista budjettityökalua

Jos etsit helppoa ja kätevää tapaa budjetoida tulevia häitäsi, Wonderfuldayn budjettityökalu on täydellinen ratkaisu.
  • Sitä on helppo käyttää: syötät vain kokonaisbudjettisi ja voit sitten syöttää budjetit tietyille asioille
  • Voit seurata kulujen kehitystä: Työkalumme avulla näet, kuinka paljon olet kuluttanut ja kuinka paljon budjettiasi on jäljellä. Näin voit tehdä säätöjä tarpeen mukaan.
  • Se on käytännöllinen: työkalua voi käyttää mistä tahansa ja kaikilla laitteilla, joten voit helposti budjetoida ja säätää liikkeellä ollessasi.
  • Yhteistyö on helppoa: Wonderfuldayn budjettityökalulla voit kutsua puolisosi, vanhempasi tai ystäväsi auttamaan budjetointiprosessissa.

Määritä budjettisi

Ensimmäinen askel Wonderfuldayn budjettityökalun käytössä on budjettisi määrittäminen. Voit syöttää kokonaisbudjettisi sekä erityiset budjetit kullekin luokalle, kuten ruoka ja juoma, juhlatila, musiikki, vaatteet ja paljon muuta. Tanskassa hääbudjetti on keskimäärin n. 53 000 DKK. Täältä löydät inspiraatiota täydelliseen hääbudjettiin.
Seuraa budjettisi kehitystä

Seuraa budjettisi kehitystä

Kun olet määrittänyt budjettisi, voit seurata kulutuksen kehitystä. Wonderfuldayn budjettityökalu pitää kirjaa kaikista kuluistasi, joten näet kuinka paljon olet käyttänyt, mihin olet käyttänyt rahaa ja kuinka paljon suunnitellusta budjetistasi on jäljellä. Tällä tavalla voit tehdä säätöjä tarpeen mukaan. Kun teet ostoksen, sinun tarvitsee vain syöttää summa kyseiseen tuotteeseen.

Kutsu perheenjäseniä tai ystäviä auttamaan

Wonderfuldayn budjettityökalu on yhteistyötyökalu, jonka avulla voit kutsua muita auttamaan suunnittelussa. Tämä on täydellinen, jos työskentelet hääsuunnittelijan kanssa tai jos perheenjäsenesi auttavat maksamaan häät. Syötä vain heidän sähköpostiosoitteensa, niin he voivat myös tarkastella budjettia ja rekisteröidä kuluja.
Wonderfulday on ilmainen käyttää

Wonderfulday on ilmainen käyttää

Budjettityökalumme on ilmainen tulevien morsiamen käyttöön. Rekisteröidy ilmaiseksi tällä sivulla ja aloita budjetointi heti. Ei piilokuluja tai muita kuluja.