Luo budjettisi juhliin Wonderfuldayn avulla

Kun joudut budjetoimaan tulevia juhlia, sinun ei tarvitse hankkia Excel-laskentataulukkoa tai paperia ja kynää. Wonderfuldayn avulla voit helposti luoda digitaalisen budjetin, jonka avulla voit seurata kaikkia juhlakulujasi yhdessä paikassa. Päästäksesi alkuun, sinun tarvitsee vain luoda käyttäjä alustalle ja valita sitten tapahtuman tyyppi juhlille, jonka jälkeen voit alkaa asettaa budjettia juhliin.
Yksi kattava yleiskatsaus kuluistasi

Yksi kattava yleiskatsaus kuluistasi

Lisää helposti budjettiisi kaikki tavarat ja palvelut, joita tarvitset juhlallesi. Voit jopa lisätä arvion kunkin tuotteen hinnasta. Kun olet syöttänyt kaiken, Wonderfulday antaa sinulle kokonaisarvion juhlasi kokonaiskustannuksista. Näin näet yhdellä silmäyksellä, oletko oikealla tiellä saavuttaaksesi budjettisi.
Seuraa budjettisi kehitystä

Seuraa budjettisi kehitystä

Kun alat ostaa asioita ja palveluita juhliisi, voit helposti seurata kaikkia kulujasi sovelluksessa. Näin näet, mitä sinulla on budjetista jäljellä, ja varmista, että ostat kaiken tarvitsemasi budjettisi rajoissa.

Lataa sovelluksemme

Jos haluat aloittaa digitaalisen juhlabudjetin luomisen tien päällä, lataa sovelluksemme App Storesta tai Google Playsta aloittaaksesi. Wonderfuldayn avulla tulevien juhlien budjetointi on helppoa! Voit tietysti käyttää alustaamme myös täältä, mutta jos sinun on suunniteltava lisää liikkeellä ollessasi, suosittelemme lataamaan sovelluksemme.
Aloita suunnittelu täysin ilmaiseksi Wonderfuldayn avulla

Aloita suunnittelu täysin ilmaiseksi Wonderfuldayn avulla

Digitaalisen budjetin luominen tuleville juhlillesi on helppoa Wonderfuldayn avulla. Ja mikä parasta, se on myös melko ilmainen. Kaikkia työkalujamme voit käyttää vapaasti seuraavan tapahtumasi suunnittelun yhteydessä. Luo käyttäjä muutamassa minuutissa ja koe älykkään ja tehokkaan aikataulutuksen tyytyväisyys.

Alustamme avulla voit helposti seurata kaikkia kulujasi yhdessä paikassa ja varmistaa, että pysyt budjetin rajoissa. Joten miksi odottaa? Aloita juhlien suunnittelu jo tänään!