Suunnittele juhlasi Wonderfuldays-sovelluksella

Juhlien suunnitteluun tarkoitetun Wonderfuldays-sovelluksen avulla voit helposti aloittaa juhlien suunnittelun. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja antaa yleiset tiedot tapahtumastasi. Sitten Wonderfulday auttaa sinua pitämään kirjaa suunnitelmistasi. Voit aina käyttää kaikkia suunnittelutyökalujasi liikkeellä ollessasi Wonderfulday-sovelluksen avulla.

Tee tabletistasi SelfieBox ja anna vieraiden ladata kuvia juhlista jaettuun valokuva-albumiin suoraan sovelluksesta. Lataa sovellus jo tänään ja aloita helposti ja ilmaiseksi.

Kaikki juhlasuunnittelutyökalusi käden ulottuvilla

Seuraa tarkistuslistaasi, saat yleiskatsauksen budjetistasi tai lisää vieraita vierasluetteloosi – kaikki suoraan sovelluksesta. Wonderfuldays-sovelluksen avulla suunnittelutyökalut ovat aina käden ulottuvilla, joten voit helposti suunnitella juhlasi.

Anna vieraidesi jakaa kuvia juhlista yhteisessä valokuva-albumissa

Kerää kaikki hauskat hetket ja valokuvat juhlastasi. Anna vieraasi jakaa kuviaan juhlista Wonderfuldayn jaetun valokuva-albumin avulla. Tulosta ainutlaatuinen QR-koodisi ja anna ystäviesi skannata koodi ja jakaa valokuvansa helposti ja ilmaiseksi.

Ikuista kaikki hauskat hetket juhlista muuttamalla tabletistasi SelfieBox ilmaiseksi Wonderfuldaylla. Tarvitset vain tabletin ja telineen.