Kasvata liiketoimintaasi osuvan näkyvyyden avulla Tanskan suurimmassa digitaalisessa hääportaalissa. Wonderfulday on digitaalinen hääsuunnittelutyökalu, joka auttaa morsiamia ja sulhasia kihlauksesta suureen päivään. Työkalu konkretisoi tarpeita tekniikan avulla ja sovittaa ne automaattisesti potentiaalisten toimittajien kanssa. Wonderfulday pyrkii toimittamaan korkealaatuisia tuotteita ja palveluita ja varmistaa haastattelujen ja arvostelujen avulla tarjoavansa parhaat liikekumppanit. Tiimimme on valmis auttamaan yritystäsi viestimään viestisi ammattimaisesti ja erottumaan joukosta.

  • Avaa https://wonderfulday.dk/bliv-leverandoer
  • Lue ja tarkista odotuksemme liikekumppaneillemme varmistaaksesi, että yrityksesi täyttää odotuksemme ja laatuvaatimukset liikekumppaneillemme
  • Napsauta "Ryhdy myyjäksi" ja täytä yritykseesi liittyvä sähköpostiosoitteesi ja valitse henkilökohtainen salasana
  • Täytä yritystäsi koskevat tiedot ja allekirjoita toimittajasopimuksemme

Kun yrityksesi on rekisteröity, sinun on täydennettävä ja täydennettävä yritystilisi ja saatava hyväksyntä ennen kuin näyt Wonderfuldayssa. Jos sinulla on kysyttävää vaatimuksistamme tai prosessista, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@wonderfulday.dk tai +45 55 22 11 22.

Aiheeseen liittyvät artikkelit