All-in-one digitaalinen hääsuunnittelutyökalu

Wonderfulday on digitaalinen all-in-one-työkalu kihlapareille, jotka haluavat helpon ja ilmaisen työkalun häiden suunnitteluun. Kutsu vieraasi helposti, lähetä kutsuja, luo visuaalinen pöytäsuunnitelma, hanki apua budjetin kanssa ja löydä inspiraatiota hääisiisi. Wonderfulday tarjoaa laajan valikoiman työkaluja äskettäin kihlautuneille ja auttaa pitämään kirjaa kaikista suureen päivään johtavista monista tehtävistä. Kutsu kumppanisi, vanhempasi tai ystäväsi ja tee häiden suunnittelusta yhteistyötä.

Työkalut

Suunnittelun helpottamiseksi olemme räätälöineet erilaisia työkaluja, joiden tarkoituksena on tehdä häiden suunnittelusta hauskaa ja helppoa. Työkalujen käyttö on ilmaista, ja ne sisältävät mm.

  • Budjetin hallinta : Päästä eroon ikävistä yllätyksistä. Oletko epävarma siitä, kuinka paljon häiden järjestäminen maksaa? Älä pelkää – olemme kehittäneet työkalun, joka auttaa pitämään yleiskatsauksen ja antaa konkreettisia ehdotuksia eri menoeriin.
  • Pöytäsuunnitelma : Visuaalinen pöytäsuunnitelmatyökalumme on integroitu suoraan vieraslistaan, joten sinun ei tarvitse tehdä työtä kahdesti. Sijoita pöytiä, lahjapöytiä, vieraita jne. visuaalisen työkalumme avulla.
  • Lahjatoiveet : Hanki lahjatoiveet suoraan Wonderfuldayyn kopioimalla linkki suosikkimyymälöihisi ja jaa lahjatoiveet vieraidesi kanssa suoraan Wonderfuldaysta.
  • Vieraslista : Kerää kaikki vieraasi, yhteystietosi, roolit, kuten toastmaster jne. yhteen paikkaan. Wonderfulday's vieraslistalla sinun tarvitsee täyttää vieraiden tiedot vain kerran. Vieraslista on yhdistetty kaikkiin muihin työkaluihin ja tekee häiden suunnittelusta hauskaa ja helppoa.
  • Tarkistuslista : Pidä kirjaa kaikista suureen päivääsi johtavista tehtävistä tarkistuslistamme avulla. Olemme koonneet kaikki häihin johtavat tehtävät ja ilmoitamme jatkuvasti, kun on aika ratkaista seuraava tehtävä.
  • Aikajana : Tee aikataulu hääpäivästäsi ja jaa se perheen ja ystävien kanssa. Se auttaa kaikkia pitämään yleiskuvan ja pysymään rauhallisena, jotta voit nauttia suuresta päivästäsi.
  • Hääpaikat : Löydä jännittäviä paikkoja mennä naimisiin. Olemme koonneet kaikki tanskalaiset kansankirkot, moskeijat, synagogit ja muut paikat, joissa voi mennä naimisiin.

Toimittaja

Työkalujen lisäksi Wonderfulday on koonnut suuren joukon erilaisia toimittajia, jotka voivat auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi häät. Kun työskentelet alustan kanssa, se oppii tuntemaan sinut paremmin ja voi siten automaattisesti yhdistää sinut toiveitasi ja unelmaasi vastaaviin toimittajiin.